GDM construieşte o nouă fabrică la Curtea de Argeş

Grupul italian Elemaster tocmai a finalizat achiziția subcontractantului GDM Electronics, cu 200 de angajaţi şi cifră de afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro, potrivit electroniques.biz. GDM Electronics are sediul central în Herentals (Belgia), care este de asemenea un birou de vânzări și marketing, și o fabrică din Curtea de Argeș. Aici se realizează ansamblul de plăci electronice, pachete de cabluri, precum și integrarea echipamentelor, care servește serii mici cu valoare adăugată ridicată. GDM Electronics vizează piețele de automatizare industrială, energie, transport public, telecomunicații și automatizări de locuințe, potrivit site-ului citat.

Luc Switten, directorul executiv al Elemaster Belgium și România, a declarat jurnaliştilor de la site-ul citat că Elemaster are ambiții mari pentru partea românească a GDM, deoarece intenționează să construiască o nouă fabrică acolo. „Această clădire de ultimă generație va permite producțiilor din proiecte curente și noi să fie transferate în România”, a declarat acesta. Grupul Elemaster are circa 1000 de angajaţi şi o cifră de afaceri de aproximativ 200 de milioane de euro. Are sediul în Lomagna (Italia), un oraș lângă Milano. Oferă servicii de proiectare, industrializare, fabricarea de echipamente electronice și de card și servicii post-vânzare.

Grupul italian are afaceri în Italia, Germania, Franța, Statele Unite, Tunisia, China și India, iar o dată cu finalizarea achiziţiei GDM Electronics va fi prezent și în Belgia și România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email