Funcționează încă număratul cărților la Blackjack?

Să numeri cărți la Blackjack poate fi un lucru destul de dificil, dar este considerat o adevărată artă imediat ce stăpânești cum trebuie procesul. Cele mai de succes strategii de joc pe care le vei încerca vreodată au la baza acest principiu de numărat al cărților. După ce am aflat aceste lucruri, ne-am întrebat dacă funcționează cu adevărat și dacă această strategie chiar crește eficiența rundelor de Blackjack câștigate. Dacă vrei și tu să vezi ce răspunsuri am găsit, te invităm să citești articolul de mai jos.

 

Număratul cărților – Tot ce trebuie să știi

 

Număratul cărților este cea mai populară strategie folosită doar de către jucătorii care doresc să își crească exponențial șansele de câștig. Unii jucători fac naiva eroare de a crede că această strategie funcționează la toate jocurile din cazino, lucru care este greșit. Nu vei putea niciodată să numeri cărți la jocul de Dice and Roll de exemplu. Deci trebuie să înțelegi în primă fază că număratul cărților este posibil numai pentru jocul de Blackjack și nimic altceva.

 

Acum, să intrăm în detalii ceva mai importante și mult mai tehnice. Număratul de cărți nu este doar o strategie, acest termen ar însemna că folosești mai multe metode și practici. Număratul cărților este un sistem complex, matematic pe care jucătorii îl folosesc pentru a-și crește șansele la Blackjack. Asta nu înseamnă că fiecare rundă de Blackjack va fi foarte ușor de câștigat după ce tu vei fi stăpânit această strategie. Ideea de bază în acest sistem este să rămâi concentrat pentru un timp cât mai lung și astfel să crești șansele de câștig cât mai mult.

 

Cu toate că nu vei câștiga nici din primele 10 mâini, nu ar trebui să te gândești nici la câteva mii de minute petrecute la masa de Blackjack. Asta deoarece pe termen foarte lung, cazinoul este mereu câștigător.

 

Jocul de Blackjack

 

Jocul de Blackjack este unul destul de simplu. Jucătorul primește o mână de cărți, iar dealerul primește și el o mână cu același număr de cărți. Scopul este să acumulezi 21 de puncte sau cât mai aproape de această valoare fără să depășești suma de 21. Dacă vei avea mai multe puncte decât dealerul, vei primi banii pariați și profitul. Dacă vei avea mai puțin sau vei depăși 21, vei pierde banii pe care i-ai pariat.

 

Numele de Blackjack provine de la modul prin care masa celebrează faptul că un jucător a făcut 21 de puncte din primele 2 cărți oferite de dealer. Dacă ai 21 de puncte din prima, ai făcut Blackjack, iar banii cu care vei fi recompensat sunt mai mulți. Practic, iar aici devin lucrurile foarte interesante, sistemul de numărat cărți chiar asta înseamnă, să poți știi când ai cele mai mari șanse să faci Blackjack și să pariezi mai mulți bani astfel încât câștigul să fie mai mare.

 

Este eficient?

 

Sistemul de numărat cărți este foarte eficient și este unul dintre cele mai complexe sisteme care te ajută să crești cu mult șansele de câștig. Cu toate acestea, el devine complet ineficient în momentul în care ai fost întrerupt din numărat cărți și va trebui să construiești tot acel momentum din nou. Dar este complet ineficient și în momentul în care cazinoul unde joci s-a prins că te folosești de această metodă și te-a escortat afară din cazino deoarece număratul cărților nu este permis. Deși echipele de supraveghere s-au specializat tot mai mult în a prinde jucătorii care abuzează acest sistem, el s-a dovedit a fi mereu foarte eficient. Foarte mulți jucători au câștigat milioane de dolari la mesele de Blackjack, iar asta se datorează numai sistemului de numărat cărți.

 

Dacă vei fi prins, cel mai probabil vei primi o interdicție pe viață în cazinoul respectiv și nu ți se va mai permite să joci Blackjack vreodată în acel loc. Aspectul important legat de număratul cărților este că este eficient doar dacă ești concentrat și dacă nu ești prins, lucruri nu foarte simplu de realizat.

 

Cum se comportă cazinourile cu cei ce numără cărți?

 

Vei fi foarte surprins de cât de multă creativitate a fost nevoie pentru a duce acest război dintre cazinouri și jucători care începeau pur și simplu să numere cărți. Deci ideea principală în număratul cărților era ca jucătorul să parieze o sumă destul de mare când șansele erau mai mari. Acest comportament era destul de ciudat având în vedere că acesta ar fi jucat numai mize mici tot restul serii. Deci dacă urmăreai comportamentul de la masă, ai fi observat când un jucător începe să plaseze sume foarte mari. Era recunoscut și dat afară din cazino.

 

Jucătorii au început totuși să joace în echipe. Un jucător rămânea la masă numărând cărți plasând numai mize mici până când șansele deveneau destul de mari, iar apoi semnala acest lucru prietenului său și acesta se așeza la masă pentru a începe să plaseze mize foarte mari. Nimeni nu a suspectat acest lucru pentru o perioadă, iar jucătorii au făcut foarte mulți bani.

 

Concluzie

 

Număratul cărților funcționează. Trebuie doar să ai grijă ca nu cumva să fii prins și să încerci să menții un ritm de câștiguri pe cât de mare posibil. Mult succes!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email