Funcţionarii publici de la Arefu fug de urşi la mare. Pe banii comunei.

Scriam zilele trecute despre funcţionarii publici din Băciuleşti, care se specializează în Deltă, în plin sezon turistic, pe banii contribuabililor. Doi funcţionari fac cursuri, unul de comunicare, altul de auditor, iar cursurile şi cazarea îi costă pe cetăţenii din Băiculeşti peste 20.000 de lei. Nu sunt singurii bugetari care îşi fac vacanţele la mare, pe banii locuitorilor comunei. Şi la Arefu se întâmplă asta, chiar dacă la scară mult mai mică.

Comuna Arefu a cumpărat de la FAXMEDIA TOUR SRL un „pachet servicii hoteliere de 3 stele (cazare în cameră single şi masă) la Hotel 2D, Neptun în perioada 04-11 august 2019”, şi a plătit pentru asta 3150 de lei. Tot de la FAXMEDIA CONSULTING S.R.L. Primăria Arefu a cumpărat şi un program de formare profesională cu tema „Bazele administraţiei publice”, pentru care a achitat alţi 930 de lei.

Sumele nu sunt mari, iar funcţionarii din Primărie încearcă, probabil, să scape de urşii care terorizează comuna într-o excursie la mare. Numai că ar putea să plătească din buzunarul propriu, căci administraţia locală nu prea are bani, sau dacă are ar putea să-i folosească pentru a rezolva problemele comunităţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email