Fum la Arefu. Din nou.

Marți, printr-un apel la 112, am fost sesizați de faptul că o nouă  fumegație se observă în zona Cetății Poenari din localitatea Arefu, informează ISI Argeș. 


 

La fața locului s-au deplasat imediat două echipaje de pompieri de la Detașamentul Curtea de Argeș și ofițerul de serviciu pe inspectorat, care au constatat faptul că există o fumegație pe partea de nord a versantului, într-o zonă inaccesibilă forțelor de intervenție, aceeași  care se manifesta și săptămâna trecută.

Au fost anunțate Primăria Arefu, Ocoalele Silvice, IJJ și IPJ, care alături de pompieri să execute monitorizarea zonei și să intervină dacă situația o impune.

De asemenea, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, au fost deplasate la fața locului o autospecială de stingere și autoscara mecanică.

Având în vedere numărul mare de turiști aflați în zonă în aceste zile, recomandăm să se manifeste prudență,  să se evite deplasarea în zona incendiului, iar dacă aceasta este absolut necesară, să respecte indicațiile autorităților.

În funcție de evoluția situației, se vor lua măsurile ce se impun și vom reveni cu informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email