Fuchs sărbătoreşte 10 ani de când a venit în România, la Domneşti

În 2001, la Domneşti, se înfiinţa filiala Fuchs din România, iar în 2009 se deschidea noul sediu al fabricii Fuchs Condimente RO în Curtea de Argeş. „În Curtea de Argeş, direct, avem 125 – 130 de angajaţi, dar firma este mai mare, încă 120 -130 de oameni lucrează în teren, peste tot în România. În total avem 250 de angajaţi, un număr care a rămas stabil de câţiva ani, şi un aspect care ne bucură e că, deşi situaţia economică a României nu e favorabilă, am reuşit să menţinem stabilitatea firmei şi ne-am descurcat fără vreo concediere din cauze economice”, ne-a declarat anterior directorul Fuchs România, Uwe – Jens Karl.
Firma Fuchs are, la nivel internaţional, mai mult de 3500 de angajaţi. Grupul Fuchs este cel mai mare furnizor de condimente la nivelul continentului nostru şi ocupă la nivel mondial locul al doilea între cei mai mari specialişti în domeniul condimentelor.
În Germania, firma Fuchs deţine fabrici în 3 localităţi. În Dissen, unde se află şi sediul central, Fuchs se ocupă de prelucrarea materiei prime (curăţare, măcinare şi amestec), cât şi de ambalarea acesteia în mari recipiente. La 10 km depărtare, în oraşul Mell, se desfăşoară activitatea de ambalare a produselor pentru industrie şi se efectuează controale în laborator. În Schonbrunn, unde se află cea mai mare fabrică a întregului grup Fuchs, condimentele sunt ambalate în recipiente, pentru vânzarea către distribuitori. În Franţa, din anul 1977, Fuchs produce şi distribuie condimente pentru industrie, amestecuri specifice stilului de bucătărie franţuzesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email