Fuchs, cifră de afaceri de 14 milioane de euro anul trecut

Fuchs Condimente Ro, subsidiara locală a grupul german cu acelaşi nume, care deţine o unitate de producţie la Curtea de Argeş, a ajuns anul trecut la afaceri de 61 milioane de lei, aproximativ 14 milioane de euro, potrivit zf.ro.
Grupul Fuchs este cel mai mare furnizor de condimente la nivelul continentului nostru și ocupă la nivel mondial locul al doilea între cei mai mari specialiști în domeniul condimentelor. În Germania, firma Fuchs deține fabrici în trei localități. În Dissen, unde se află și sediul central, Fuchs se ocupă de prelucrarea materiei prime (curățare, măcinare și amestec), cât și de ambalarea acesteia în mari recipiente. La 10 km depărtare, în orașul Melle se desfășoară activitatea de ambalare a produselor pentru industrie și se efectuează controale în laborator. În Schönbrunn, unde se află cea mai mare fabrică a întregului grup Fuchs, condimentele sunt ambalate în recipiente, pentru vânzarea către distribuitori.
În Franța, din anul 1977, Fuchs produce și distribuie condimente pentru industrie, amestecuri specifice stilului de bucătărie franțuzesc.
În România, firma Fuchs a luat ființă în anul 2001, prin producerea și distribuția la nivelul național a condimentelor, atât pentru industria alimentară, cât și pentru consumatorul en detail, punând la dispoziția acestora o gamă de peste 200 de produse.
În Statele Unite, Fuchs deține două fabrici, în Baltimore și Dakota de Nord, unde se produc condimente pentru industria alimentară și pentru marile concerne industriale internaționale.
În Brazilia, la Sao Paolo, firma produce condimente pentru vânzarea cu amănuntul către supermarket-urile sud-americane și livrează, de asemenea, către marii clienți industriali. Tot aici, Fuchs deține mari plantații, unde se produc boia și ceapă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email