Fotbaliştii de la Sport Club Curtea de Argeş sunt vicecampioni judeţeni


În următoarea perioadă, Sport Club Curtea de Argeş îşi propune să popularizeze sportul de performanţă, descoperirea unor noi talente, promovarea sănătăţii fizice la copii, dar şi crearea unor relaţii de prietenie între copii şi cluburi la nivel naţional şi internaţional. La Sport Club Curtea de Argeş există în acest moment două ramuri sportive afiliate la federaţiile de specialitate: fotbal şi handbal.
Echipa de fotbal a participat la foarte multe campionate naţionale, unde a obţinut rezultate foarte bune, în ciuda ariei de selecţie care este restrânsă. Astfel, trei grupe de copii fac performanţă. Grupa de copii născuţi în anul 1999, pregătită de antrenorul Claudiu Voinea a obţinut titlul de vicecampioană a judeţului Argeş. Rezultate deosebite a obţinut şi grupa de copii născuţi în anul 2000, care s-a clasat pe locul patru la campionatul judeţean. În luna iulie micuţii fotbalişti vor participa la un puternic turneu internaţional, care se va desfăşura la Craiova şi la care şi-au anunţat prezenţa echipe din Serbia şi Bulgaria.

Se va organiza Crosul Municipiului Curtea de Argeş

Secţia de handbal din cadrul Sport Club Curtea de Argeş are în componenţă mai multe grupe de copii născuţi în anii 1996-1997 şi 1998-1999. Copiii efectuează trei antrenamente pe săptămână, pe terenul Şcolii Generale „Mircea cel Bătrân” şi în următorii doi ani vor participa la campionatele naţionale de copii şi juniori. De curând handbaliştii din Curtea de Argeş au disputat jocuri amicale cu formaţia Oltchim Râmnicu Vâlcea şi CSM Piteşti. După ce se va da în folosinţă şi noua sală de sport a municipiului, la Sport Club Curtea de Argeş vor mai înfiinţate câteva secţii sportive printre care, tenis de masă, volei sau şah. Conducerea Sport Club Curtea de Argeş doreşte să organizeze cu sprijinul primăriei Curtea de Argeş şi al Consiliului Local, Crosul municipiului Curtea de Argeş, dar şi un meci de handbal demonstrativ între gloriile sportive din Curtea de Argeş, Piteşti şi Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email