Fostul viceprimar din Mălureni a murit într-un accident de circulaţie

Ion Soare, fostul viceprimar din Mălureni, a murit la sfârşitul săptămânii trecute la volanul maşinii sale. Cu câteva ore înainte, soţia bărbatului născuse un băieţel sănătos, iar cei doi soţi mai aveau şi o fată de 17 ani, elevă la un liceu din Piteşti. Pentru familie însă, bucuria de a avea încă un copil a fost umbrită de dispariţia prematură a tatălui care avea numai 43 de ani. În seara în care a avut loc accidentul de circulaţie, proaspătul tătic era în culmea fericirii şi intenţiona să meargă la o petrecere unde urma să sărbătorească venirea pe lume a băieţelului. Pe drum însă, bărbatul a pierdut controlul volanului, iar maşina pe care o conducea şi s-a oprit într-un şanţ, la intrarea în satul Zărneşti. Nu se ştie cu exactitate care au fost cauzele care au dus la producerea accidentului, însă cea mai probabilă ipoteză este aceea că şoferul a făcut infarct la volan.

Maşina răsturnată în şanţ

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 01.30 sătenii din Zărneşti- Mălureni au auzit o bubuitură puternică şi după ce au văzut o maşină răsturnată în şanţul de pe marginea drumului, au sunat la 112. Medicii au sosit la scurt timp la faţa locului, însă pentru şoferul de 43 de ani nu a mai fost nimic de făcut. „La sosirea echipajului SMURD, bărbatul deja nu mai avea funcţii vitale. S-au făcut mai multe manevre de resuscitare, însă fără rezultat”, explică purtător de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.
Cum maşina nu suferise avarii serioase, atât medicii cât şi poliţiştii bănuiesc că Ion Soare a suferit un infarct sau poate o criză de diabet, mai ales că rudele au confirmat că fostul viceprimar a avut şi în trecut probleme cu inima şi în plus, suferea de diabet. Numai necropsia va putea stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în acea noapte. În momentul în care a avut loc accidentul de circulaţie, soţia bărbatului se afla în spital cu cel mic, pe care abia îl născuse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email