Fostul şef al ANRMAP, Cristina Trăilă, a blocat licitaţia pentru delegarea serviciului de colectare a deşeurilor la Curtea de Argeş

Licitaţia pentru delegarea serviciului de colectare a deşeurilor va fi reluată după ce contestaţia depusă de Cabinetul de Avocat Cristina Trăilă a fost acceptată de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară SERVSAL Argeş a scos la licitaţie pentru concesiune contractul pentru delegarea serviciului de colectare a deşeurilor municipale, transportul deşeurilor, precum şi operarea şi întreţinerea Centrului Zonal de Management intregrat al deşeurilor Curtea de Argeş şi Costeşti.

Contractul va asigura prestarea continuă a serviciului pe o durata de 96 luni. Prin proiectul „Managementul Integrat al Deşeurilor solide în judeţul Argeş”, judeţul Argeş a primit finanţare pentru asigurarea unui sistem eficient de management al deşeurilor municipale, inclusiv colectarea selectivă a acestora. Câştigătorul licitaţiei are ca sarcini colectarea separată şi transportul separat al deşeurilor menajere, inclusiv menajere periculoase, şi al deşeurilor similare provenind din activităţi comerciale din industrie şi instituţii (inclusiv pieţe publice), la centrul de management integrat al deşeurilor.

Unul dintre participanţii la licitaţie, SC. RER ECOLOGIC SERVICE BUZĂU SA, reprezentat de Cabinetul de avocat Cristina Trăilă, a contestat documentaţia de atribuire şi a solicitat „suspendarea procedurii de atribuire”, iar contestaţia a fost admisă.

Cristina Trăilă este fost şef al  Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email