Fostul primar Nicolae Diaconu, director la „Hand Rom”

Poate vă întrebaţi ce mai face fostul primar Nicolae Diaconu. Nu că nu ar avea afaceri care să-i ocupe tot timpul, dar acestea sunt administrate de prietenul său Marius Deaconu. Ei bine, Nini Diaconu nu a vrut să iasă de tot din viaţa publică şi nici să piardă legătura cu administraţia locală, şi a fost la un interviu pentru un post la Fundaţia Hand Rom.

„Este şeful Centrului de Zi Marina din Valea Sasului, cu jumătate de normă. Noi am dat postul liber la Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă, pentru că au plecat un kinetoterapeut şi şefa de centru. Doar Diaconu s-a prezentat la concurs cu un dosar”, ne-a spus Costel Nicolae, directorul general al Fundaţiei. Nicolae Diaconu este inginer de profesie, dar a făcut şi Facultatea de Administraţie Publică şi mai multe mastere. „A îndeplinit condiţiile pentru că are un master în serviciile publice şi a fost manager pentru mai multe proiecte”, ne-a spus Costel Nicolae.

De altfel, pe vremea cât a fost primar Nicolae Diaconu, a fost implementat un proiect cu finanţare europeană prin care fosta grădiniţă de la Valea Sasului a fost transformată în centru pentru persoane cu dizabilităţi şi a fost dată în administrare Fundaţiei Hand Rom.

Nu ştie dacă va candida

Nicolae Diaconu, deşi lucrează cu jumătate de normă, se implică serios în problemele Centrului de Zi Marina. „A fost la Consiliul Judeţean cu documente şi mai are câteva lucruri de rezolvat, avem de rezolvat o chestiune cu ISU, mai are şi altele”, afirmă directorul general al Fundaţiei. Cu siguranţă că nu salariul, puţin peste 700 de lei, l-a determinat pe Diaconu să rămână cumva agăţat în sistem. De altfel, a mărturisit la interviul de angajare că nu vrea să piardă orice legătură cu administraţia.

 

L-am întrebat pe fostul primar cum e la noul său loc de muncă şi a zis că e „bine”, şi de ce s-a dus acolo. „Am muncit cu ei o întreagă perioadă şi vreau să-i sprijin în continuare cu ce pot. Îmi place munca pe care o fac aici, e altceva faţă de ce era la Primărie”, ne-a spus Nini Diaconu. Despre zvonurile care circulă prin oraş, conform cărora ar candida la alegerile parlamentare din această iarnă pentru Camera Deputaţilor a spus că nu s-a decis. „Nu ştiu, încă nu am discutat despre asta”, ne-a mărturisit fostul edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email