Forța Dreptei s-a lansat în Argeș. Urmează organizația Curtea de Argeș.

Organizația județeană a partidului Forța Dreptei a fost lansată sâmbătă la Pitești, printr-o serie de evenimente la care au participat peste 250 de membri și simpatizanți. Validat de Biroul Politic Național, președintele interimar al organizației, Emanuel Soare, a fost felicitat și încurajat să conducă destinele organizației chiar de către președintele partidului, Ludovic Orban- un adevărat prieten al Argeșului și al argeșenilor.

 

Ludovic Orban – ” Partidul nostru este ca o revoltă împotriva nedreptății!”

 

„Forța Dreptei Argeș a fost lansată astăzi, la Pitești, sub coordonarea lui Emanuel Soare. Este unul dintre oamenii care nu de multă vreme a intrat în politică și care a confirmat, dovedindu-se printre cei mai performanți prefecți ai guvernării pe care am condus-o.

Sunt încrezător în decizia luată de Emanuel Soare și sunt convins că, alături de frumoasa echipă pe care a construit-o, va avea rezultate foarte bune. Această echipă pornește la un drum anevoios, dar este un drum care, dacă va continua pașii făcuți până acum, sunt convins, va duce la rezultate neașteptate pentru foarte mulți astăzi.

Totodată, l-am felicitat pe Adrian Miuțescu, cel care a făcut propunerea în privința coordonării filialei Forța Dreptei Argeș și a decis să sprijine această echipă.

Le-am spus colegilor că în societatea românească există o așteptare față de oameni

de calitate care să se implice în politică. Există oameni care sunt onești, care au 7 ani de acasă și frica lui

Dumnezeu și care sunt pregătiți, au făcut ceva la viața lor, și au dimensiunea morală pentru a aduce ceea ce are nevoie politica românească. Se poate face politică de calitate în România!

Am fost bucuros să răspund întrebărilor jurnaliștilor, care au fost interesați să le spun ce anume recomandă Forța Dreptei.

Le-am zis că este nevoie de un partid care să se bazeze, în primul rând, pe legitimitatea izvorâtă din reprezentarea corectă a oamenilor. Astăzi, în România, nu mai există o forță politică de dreapta, un partid cu adevărat liberal, care să sprijine democrația. PSD domină guvernarea și face aceeași politică împotriva românilor activi din societate, împotriva celor care vor să-și facă un rost în viață prin muncă cinstită și care sunt forța dinamică a societății.

Partidul nostru este ca o revoltă împotriva nedreptății, ca o revoltă împotriva unei democrații care nici până acum nu s-a desăvârșit ca o democrație occidentală, ca o democrație veritabilă, care să respecte drepturile și libertățile individuale și care să asigure egalitatea în fața legii și să garanteze că cei puternici nu pot să-și folosească puterea împotriva celor slabi”, a declarat Ludovic Orban, președintele partidului.

 

Adrian Miuțescu – ” Am vrut să fac legătura între trecut, prezent și viitor!”

”Am vrut să fac legătura între trecut, prezent și viitor. Am activat 32 de ani în PNL, am făcut tot ceea ce a fost omenește posibil pentru democrație și pentru schimbarea în bine a Argeșului. Anul trecut am considerat că PNL nu mai reprezintă partidul și valorile pentru care m-am înscris în februarie 1990. De aceea, împreună cu președintele Ludovic Orban și cu ceilalți colegi am înființat partidul Forța Dreptei, care trebuie să acopere golul rămas după alinierea PNL pe partea stângă, alături de PSD. Mă gândesc la viitorul Argeșului și al partidului, motiv pentru care l-am propus ca președinte pe dl Emanuel Soare. Azi a avut loc prima ședință a noului Birou Politic Județean Forța Dreptei Argeș”, a spus deputatul Adrian Miuțescu.

 

Echipa Biroului Politic Județean, în care dreapta veritabilă din Argeș își pune speranțele, este următoarea:

-ANTON ALIN- AVOCAT;

-BADEA ROBERT- ANTREPRENOR;

-BĂLUȚĂ ADRIANA- ECONOMIST;

-CIOBANU MARIAN- AGENT COMERCIAL;

-CRĂCIUNEANU VIOREL- PROFESOR UNIVERSITAR/EXPERT CONTABIL ;

-DAMASCHIN ADINA- SPECIALIST RESURSE UMANE;

-DIACONESCU NICOLAE- ANTREPRENOR ;

-DINCĂ MONICA – ECONOMIST;

-DRĂGUȚ FLORIN- ANTREPRENOR;

-DUMITRESCU EMILIA- JURIST;

-MIUȚESCU GHE. ADRIAN- INGINER / DEPUTAT;

-NICOLESCU CARMEN- PROFESOR;

-PELINESCU CLAUDIU- PROCUROR PENSIONAR, primul primar al municipiului Curtea de Argeș;

-PODAȘCĂ GIANI- ANTREPRENOR;

-RADU CLAUDIU- INGINER;

-ROȘU DANIEL- ANTREPRENOR ;

-SĂNDULESCU VALERIU- DIRECTOR COMERCIAL FIRMA DE CONSTRUCTII;

-SOARE EMANUEL-CONFERENȚIAR UNIVERSITAR;

-STANCA DORIAN- INGINER MEDIU;

-TUDOR LIVIU- OFITER PENSIONAR / ANTREPRENOR;

-ZABARI ANDREEA- INGINER.

Robert Badea, Claudiu Pelinescu și Andreea Zabari sunt din Curtea de Argeș, și reprezintă organizația locală în Biroul Județean. Lansarea partidului Forța Dreptei la Curtea de Argeș va avea loc curând.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email