Florian Dumitru, de la Primărie, declarat incompatibil de ANI

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a publicat miercuri un comunicat de presă conform căruia Florian Dumitru, consilier al departamentului Urbanism în cadrul Primăriei Curtea de Argeș, este declarat incompatibil.

În perioada 22 martie 2011 – 31 decembrie 2015, simultan cu deținerea funcției publice de consilier în amenajarea teritoriului din cadrul compartimentului Urbanism, a exercitat activități specifice calității de expert tehnic judiciar activ, în calitate de persoană fizică autorizată, încălcând astfel prevederile art. 96, teza II din Legea nr. 161/2003”, conform ANI.

. Legea despre care ANI susţine că a fost încălcată de funcţionarul din Curtea de Argeş prevede că „”(…) Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului.

Florian Dumitru a depus la Agenţie un punct de vedere, conform legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email