Flagrant şi percheziţii la traficanţii de droguri


Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T din Piteşti au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic internaţional de droguri, care acţiona pe raza municipiilor Bucureşti şi Piteşti, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Argeş.

Marţi, 28 iunie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti au organizat un flagrant, într-un dosar penal ce vizează destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de droguri de risc.

Astfel, a fost depistat un bărbat de 30 de ani, în timp ce comercializa haşiş, contra sumei de 50 lei gramul. Ulterior, poliţiştii au efectuat o percheziţie la locuinţa acestuia din municipiului Piteşti.

În urma percheziţiei, poliţiştii ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 273 de grame de haşiş, ambalate în doze de câte un gram şi pregătite pentru comercializare.

Bărbatul este bănuit că făcea parte dintr-o grupare specializată în traficul de droguri de risc, care ar fi procurat droguri din Franţa şi ulterior le-ar fi comercializat pe teritoriul României.

La sediul D.I.I.C.O.T. – S.T Piteşti au fost conduse, pentru audieri, 6 persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Patru dintre acestea au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în ziua de 29 iunie a.c. să fie prezentate Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.

 

Faţă de două dintre persoanele audiate a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. La acţiune au participat şi jandarmi.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email