Fiul și-a omorât tatăl în bătaie și apoi a fugit în pădure

Un bărbat de  de ani a avut parte de un sfârșit cumplit – fiul său l-a bătut până când a murit, apoi, îngrozit probabil de ceea ce făcuse, a figit în pădure. Polițiștii l-au prins în scurt timp.

„În seara zilei de 01 iulie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la o stare conflictuală, pe raza comunei Dârmănești, în urma căreia tatăl ar fi fost lovit de fiul acestuia.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, precum și un echipaj medical.

Din păcate, bărbatul de 60 de ani, ce prezenta leziuni, a fost declarat decedat.

Până la sosirea polițiștilor, persoana bănuită a fugit înspre zona împădurită din apropierea locuinței.

Polițiștii care au intervenit la eveniment au scotocit zona, totodată fiind direcționate către locul evenimentului mai multe patrule din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au reușit să îl identifice pe bărbatul bănuit de săvârșirea agresiunii, la o construcție situată la aproximativ un kilometru de locul faptei.

În continuare, la fața locului s-a deplasat procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, care, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș desfășoară cercetări, pentru clarificarea situației de fapt, administrarea de probatoriu și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email