Fiscul scoate la vânzare mai multe autoturisme

Pentru a-şi recupera banii de la debitori, Administraţia Fiscală din Curtea de Argeş va organiza în perioada următoare o serie de licitaţii. Astfel, vor fi scoase la vânzare mai multe autoturisme care aparţin unor persoane sau societăţi comerciale cu datorii către stat.
O primă licitaţie va avea loc joi, 30 ianuarie, la ora 11:00, unde va fi scos la vânzare au autoturism BMW 320, care poate fi cumpărat pentru preţul de pornire de 7.200 de lei. În aceeaşi zi se va organiza o altă licitaţie pentru vânzare unor autoturisme ce aparţin SC Troter Romarg, respectiv un Fiat 178, pentru care preţul de pornire a fost stabilit la suma de 5.500 lei şi o Dacia Pick-up, care poate fi cumpărată cu 3.200 de lei.
Nu oricine poate achiziţiona aceste bunuri. Cei interesaţi trebuie să achite o taxă de participare de 10% din preţul de pornire a licitaţiei şi să prezinte o copie după actul de identitate. Pentru firme este necesară o copie a certificatului unic de înregistrare eliberat de Registrul Comerţului, precum şi o dovadă că nu sunt datori statului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email