Firma de Transport Internaţional Rutier, „Internaţional Lazăr Company” – Locul trei în Europa!

Zilele trecute, firma piteşteană „Internaţional Lazăr Company”, patronată de Benone Lazăr, care deţine şi clubul de fotbal din prima ligă, F.C. Internaţional Curtea de Argeş, a fost premiată la Bruxelles de Asociaţia Transportatorilor Europeni cu locul trei între cele mai bune firme de pe continent. „Locul trei în Europa ne onorează şi ne obligă în acelaşi timp. Ne-au fost recunoscute astfel meritele unei munci de peste 15 ani în care ne-am făcut remarcaţi şi stimaţi în întreaga Europă”, spunea patronul Benone Lazăr.

„A fost ca la decernarea premiilor Oscar”

Primul loc a fost ocupat de firma „3 TIM” din Marea Britanie, care deţine 800 de camioane ultradotate, pe locul doi s-a plasat o firmă din Belgia, iar „Internaţional Lazăr Company”, deţinătoarea a 600 de TIR-uri, a ocupat poziţia a treia, înaintea unor firme din Germania, Suedia şi Olanda. Patru din cei 15 membrii ai juriului, din întreaga Europă, au plasat firma argeşeană pe primul loc. „A fost ca la decernarea premiilor Oscar: 1.200 de invitaţi, covor roşu, lume bună, vedete în recital, şi aşa mai departe. Firma noastră a făcut cinste României, iar premiul obţinut este o confirmare a competenţei firmei noastre”, spunea Daniela Midvichi, directorul comercial al firmei patronată de Benone Lazăr.

84 de milioane de euro, cifră de afaceri în 2008!!!

Înfiinţată în anul 1994, „Internaţional Lazăr Company” are acum peste 1.200 de salariaţi, 600 de camioane care bat Europa din Siberia până în Orientul Apropiat şi Mijlociu. În anul 2008, „Internaţional Lazăr Company” a avut o cifră de afaceri de 84.000.000 de euro, în 2009, an de criză, cifra a scăzut la 55.000.000 de euro, ia în 2010 se va ajunge la 65.000.000 de euro. Anul trecut s-a investit peste un milion de euro în management de flotă, fiecare camion fiind dotat cu GPS-uri şi calculatoare de bord de ultimă generaţie. „Internaţional Lazăr Company” are 89% din activitate numai pe bază de contracte. În aceste zile se va semna un contract pe trei ani cu Dacia-Renault. Salariul unui şofer bun al firmei este în medie de 1.500 de euro pe lună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email