Firma de salubritate face transport rutier de mărfuri dar şi „activităţi veterinare”

Noua societate a Consiliului Local, SC Salubritate Publică Urbană Curtea de Argeş SRL, SPUCA, şi-a diversificat obiectul de activitate cu acordul Adunării Generale a Acţionarilor, Consiliul Local adică. Astfel, conform deciziei AGA, în afara salubrizării societatea mai are şi alte activităţi – recuperare materiale reciclabile sortate, lucrări de demolare a construcţiilor, lucrări de pregătire a terenului, alte lucrări speciale de construcţii, transporturi rutiere de mărfuri, servicii de mutare, activităţi veterinare, activităţi specializate de curăţenie, activităţi de întreţinere peisagistică.
Bani mai mulţi de la buget
La aceeaşi Adunare Generală a Acţionarilor s-a stabilit şi majorarea capitalului social al firmei, pentru ca administratorul Gabriel Nastea să poată să-şi plătească oamenii. Aportul în numerar al municipalităţii la capitalul social al firmei a fost de 48.800 de lei, plus capitalul iniţial de 200 de lei. Banii vor fi folosiţi pentru „acoperirea primelor cheltuieli curente”, conform referatului întocmit de juriştii Primăriei.
Prima lună de curăţare a oraşului de către SPUCA a trecut, dar pe stradă nu se vede nicio deosebire faţă de perioada în care salubritatea era realizată de Serviciul Public de Gospodărire Comunală, Serviciu din care s-a desprins departamentul de salubritate şi a fost transformat în societate cu răspundere limitată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email