Festivitate de absolvire a promoţiei 2011 la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă”

În sala de sport a Colegiului Naţional „Vlaicu Vodă” s-a desfăşurat, zilele trecute, festivitatea de absolvirea a elevilor din clasele a XII- a. La eveniment au participat Costinel Vasilescu, viceprimarul municipiului, cadrele didactice ale instituţiei, dar şi părinţii elevilor. Festivitatea a debutat cu intonarea imnului naţional al României. „Mă bucur să ne vedem atât de mulţi cu acest fericit prilej. Este punctul final al celor 4 ani de studiu, al celor 4 ani de cunoaştere, 4 ani în care am transformat relaţia elev-profesor într-una de prietenie şi respect reciproc. Plecaţi curând, dar luaţi cu voi o părticică din noi, de unde şi simţământul nostru că nu îmbătrânim. Mult spor şi noroc în viaţă şi mai ales la examenul de bacalaureat , pentru că acesta este primul în ordine cronologică.
În numele Consiliului Profesoral vă declar absolvenţi al Colegiului Naţional Vlaicu-Vodă, promoţia 2011!”, a spus profesorul Adrian Gobej, directorul instituţiei.
Premii pentru olimpicii instituţiei
Costinel Vasilescu i-a felicitat şi el pe absolvenţii Colegiului. „Pentru că domnul director spunea că nu veţi mai primi note, eu vă dau o ultimă notă de 10, pentru tot ceea ce aţi realizat şi pentru că sunteţi absolvenţi ai acestui Colegiu. Suntem mândri de voi şi vă urez mult succes în continuare”, a spus viceprimarul municipiului.
În cadrul festivităţii au fost premiaţi şefii de promoţie Andree Dinoiu, Alexandra D. Doica şi Alexandru Sava. De asemenea, vineri, la Colegiul Naţional Vlaicu Vodă s-a desfăşurat festivitatea de premiere a olimpicilor. Toţi elevii care au obţinut premii la concursurile şi olimpiadele şcolare au fost recompensaţi pentru reuşitele lor. „Suntem prezenţi la această festivitate pentru a aprecia şi a recompensa elitele intelectuale ale elevilor acestui Colegiu. Voi sunteţi cei mai buni dintre cei mai buni. Aceste premii destul de consistente sunt o recunoaştere a efortului vostru”, a spus Adrian Gobej. Elevii au primit diplome şi premii în bani, în funcţie de performanţele obţinute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email