Festivalul Primăverii la Centrul de Cultură şi Arte, un mare succes

Doamnele şi domnişoarele din Curtea de Argeş, dar nu numai ele, ci şi bărbaţii iubitorii de cultură au avut un început de primăvară deosebit, datorită manifestărilor organizate de Primărie, Consiliul Local şi Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu”, această dn urmă instituţie fiind gazda evenimentelor şi cea care s-a ocupat efectiv de organizarea lor. Spectacole de muzică şi teatru, de toate au avut loc săptămâna trecută la Curtea de Argeş şi toate s-au desfăşurat cu sala plină de spectatori de toate vârstele.

Chiar de luni au început spectacolele, cu piesa de teatru „Chiriţa în carnaval”, piesă pe care au văzut-o şi la care s-au amuzat sute de argeşeni.  Managerul Centrului, Cristian Mitrofan, a avut ocazia să facă o poză cu protagonista spectacolului, Rodica Popescu Bitănescu, după 20 de ani de colaborare neîntreruptă  între actriţă şi instituţia de cultură din municipiu. Şi spectatorii au făcut poze cu vedetele şi s-au simţit minunat pentru câteva ore urmărind un teatru de calitate.

Cea de-a IX-a ediție a „Festivalului Primăverii” a continuat marţi cu un spectacol de muzică ușoară și populară care i-a avut protagoniști pe Gabriel Dorobanțu și Ionică Moroșanu, intrarea la spectacol fiind liberă. Argeşencele sunt fane declarate ale celor doi, fiecare spectacol al lor având loc cu casa închisă, aşa cum s-a întâmplat şi săptămâna trecută. Joi a fost tot zi de teatru, de data aceasta fiind pusă în scenă la Centrul de Cultură şi Arte piesa „Comedie cu olteni”, în regia lui Ovidiu Cuncea. Nici copiii nu au fost uitaţi la ediţia a noua a Festivalului Primăverii de la Curtea de Argeş, ziua de 8 martie fiind una specială pentru ei datorită spectacolului de  teatru pentru copii – „Aventuri cu dl. Goe”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email