Femeie sfâşiată de câini pe strada Castanilor

O femeie sfăşiată de câini pe strada Castanilor marţi dimineaţă a fost transportată de o  ambulanţă SMURD  la Spital. Locuitorii zonei sunt terorizaţi de-a dreptul de câinii care îşi fac veacul în apropierea Pieţei Centrale, iar cei care merg spre autogară sunt tot timpul în pericol din cauza maidanezilor care se reped la trecători. Situaţia a fost adusă la cunoştinţa celor de la societatea de salubritate, care se ocupă şi de capturarea câinilor, dar animalele nu pot fi prinse pentru că un vecin îi bagă în curte când vin hingherii, apoi îi lasă liberi pe stradă.

Luni, echipa de  ecarisaj a capturat 13 câini, spune directorul de la Salubritate, Cătălin Nastea, dar printre ei nu s-au numărat şi cei de pe strada Castanilor. „Am fost acolo de multe ori, dar câinii erau într-o curte, nu am putut să-i luăm. Acum, am fost sesizaţi că şi în piaţă au apărut câţiva câni, aduşi din alte părţi probabil. O să trimitem echipa de hingheri acolo să-i capturez, dacă vor putea”, ne-a declarat marţi directorul Nastea.

El spune că hingherii ies în fiecare zi pe străzile municipiului, şi că tot zilnic prind maidanezi, numai că nu fac faţă celor care îi aduc din alte localităţi şi îi lasă la Curtea de Argeş. Pe strada Castanilor situaţia e dramatică,  câinii punând în pericol integritatea fizică şi chiar viaţa celor care trec prin zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email