Femeie reținută pentru că și-a abuzat emoțional și agresat fizic fiul de 12 ani

Marți, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie sub aspectul lovirii sau altor violențe, în formă continuată, respectiv rele tratamente aplicate minorului, și au reținut o femeie de 27 de ani, informează IPJ Argeș.
Pentru administrarea de probatoriu, în ziua de 12 octombrie, o echipă complexă formată din polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, precum și reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Argeș, s-au deplasat la domiciliul femeii, în urma verificărilor stabilindu-se că femeia în cauză ar fi abuzat emotional și ar fi agresat fizic, în mod repetat, pe fiul acesteia, de 12 ani, ultima agresiune având loc în ziua de 11 octombrie.
Ca urmare a celor constatate, față de victima minoră au fost instituite măsuri de protecție, în regim de urgență, de către D.G.A.S.P.C. Argeș.
De asemenea, în urma administrării probatoriului, în ziua de 18 octombrie, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email