Femeie din Curtea de Argeş – arestată de spanioli pentru fals de identitate şi monedă

O femeie din Curtea de Argeş a fost reţinută marţi de către ofiţerii din cadrul biroului de Investigaţii criminale, din cadrul Poliţiei Curtea de Argeş, şi de cei de la serviciul urmăriri, pentru săvârşirea infracţiunilor de fals de monedă şi fals de documente privind identitatea pe teritoriul Spaniei.
Pe numele Florentinei Nadia Sîmoiu, în vârstă de 31 de ani, fusese emis un mandat european de arestare de către autorităţile spaniole, aceasta fiind dată în urmărire prin Interpol încă din anul 2006. Potrivit anchetatorilor femeia era căutată pentru mai multe infracţiuni comise în anii 2003 şi 2004. Florentina Nadia Sîmoiu a fost prinsă marţi de poliţişti la domiciliul ei din Curtea de Argeş şi nu s-a opus reţinerii.

Femeia urmărită pledează nevinovată în faţa acuzaţiilor

Femeia căutată de spanioli a fost prezentată miercuri la Curtea de Apel Piteşti, unde s-a judecat arestarea ei în baza mandatului european de arestare. Magistraţii au decis arestarea acesteia pe o durată de 5 zile, începând cu data de 29 iulie 2009 şi până la 2 august 2009, inclusiv. De asemenea, au fixat termen pentru astăzi, 31 iulie, pentru prezentarea de către procuror a mandatului european de arestare, însoţit de traducerea în limba română. Deşi Florentina Nadia a fost pusă la curent cu acuzaţiile care i se aduc femeia nu recunoaşte nimic. Aceasta a recunoscut doar că a fost în Spania la muncă, perioadă de timp, între 2003 şi 2004, dar povesteşte că atunci şi-a pierdut buletinul şi probabil altcineva s-a folosit de identitatea ei în mod ilegal. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email