Femeia dispărută din Marina – găsită înecată în râul Argeş


Femeia în vârstă de 75 de ani din Marina, dată dispărută în urmă cu trei săptămâni, a fost găsită înecată în canalul de aducţiune din apropierea hidrocentralei de la Noapteş, în râul Argeş. Macabra descoperire a fost făcută vineri după amiază, când mai mulţi localnici, care treceau prin zona lacului, au văzut corpul plutind la suprafaţa apei în zona Noapteş şi au apelat numărul de urgenţă 112. La faţa  locului au sosit echipaje ale poliţiei, pompierilor şi chiar o ambulanţă. Cadavrul a fost scos la suprafaţă după mai bine de o jumătate de oră de un echipaj al pompierilor din Curtea de Argeş. În urma cercetărilor făcute de poliţişti, s-a constatat că femeia decedată se numeşte Maria Şerban, are 75 ani, este din Curtea de Argeş şi fusese dată dispărută în urmă cu câteva săptămâni de rudele sale. Fiul femeii, cu care aceasta locuia sub acelaşi acoperiş, a avut dificila sarcină de a-şi identifica mama.

Dată dispărută de trei săptămâni

Maria Şerban a plecat de acasă în noaptea de 14 spre 15 mai. Nu s-a mai întors la domiciliu, motiv pentru care a doua zi fiul acesteia a mers şi a reclamat dispariţia la poliţie. A povestit că mama lui suferă de ceva probleme şi că de multe ori a intenţionat să-şi pună capăt zilelor. În urmă cu cinci ani, Maria Şerban a rămas văduvă şi, de atunci, au început probleme ei. Suferinţa provocată de decesul soţului a făcut-o pe femeie să aibă căderi psihice şi, deşi urma un tratament de specialitate, avea des depresii severe în care ameninţa că se sinucide. Se pare că Maria a vrut să se arunce într-un puţ, dar a fost salvată la timp de un membru al familiei. Deşi era iubită şi îngrijită aşa cum se cuvine de fiul şi nora sa, femeia se simţea ca o povară şi spunea mereu că îşi va curma viaţa ca să îi scape pe ei de pacoste.

Se pare că femeia s-a sinucis

Cadavrul femeii a fost transportat la Morga Spitalului Municipal, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea împrejurărilor în care a avut loc decesul. După starea trupului neînsufleţit, se pare că decesul datează din ziua dispariţiei femeii. După declaraţiile rudelor decedatei, oamenii legii cred că este vorba de o sinucidere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email