F.C. Internaţional vrea trei puncte din meciurile cu CFR şi Steaua

„Cu CFR Cluj va fi un meci foarte dificil, dar mie nu-mi este teamă de el, aşa cum nu mă tem de nicio echipă. Avem forţa de a câştiga un meci din ultimele două ale acestui tur de campionat”, spunea antrenorul Ştefan Stoica despre meciul de luni. Tehnicianul Interului mărturisea că „este un avantaj pentru noi faptul că CFR Cluj joacă în Europa League. Meciul, drumul lung, zborul cu avionul şi stresul, pot conta foarte mult în partida cu noi. Cred că presiunea este mai mare pe capul lor decât la echipa noastră”.

„Nu vreau să revin în Liga a II-a”

Pentru ultimele două meciuri din tur, F.C. Internaţional Curtea de Argeş are ca obiectiv obţinerea a trei puncte. „O să luptăm şi cu CFR Cluj, dar şi cu Steaua. Vor avea meciuri grele cu Internaţional, chiar dacă vom juca în aceste meciuri cu tinerii noştri cărora le vom da toată încrederea. Sunt unii jucători cu vastă experienţă care n-au evoluat la valoarea lor, şi drept urmare vor juca Chiricheş, Ciucur, Vezan, Gabi Matei. Vreau să-i fac pe jucători să înţeleagă faptul că nu vreau să revin în Liga a II.a. După 15 etape avem 16 puncte şi asta arată cu nu suntem deştepţi, iar eu tocmai asta vreau să-i învăţ: să fie deştepţi şi să nu revină în liga secundă”, mai spunea Stoica.

Pregătire spartană, dar nu ca la Dinamo

În iarnă se va face o „mică curăţenie” la F.C. Internaţional. „Dacă voi mai rămâne la echipă, vom face o pregătire spartană, nu spartană ca la Dinamo, ci o pregătire de tip comunist, gen Lobanovski, la munte şi în Antalya. Cine poate, poate, cine nu, nu, şi pleacă acasă”, mărturisea Ştefan Stoica.

F.C. Internaţional Curtea de Argeş – CFR Cluj
Internaţional: 12 M. Popa – 15 G. Matei, 21 Chiricheş, 29 Raţiu, 24 Frăsineanu – 2 Băcilă, 28 Nasser, 8 Vezan, 14 Cl. Voiculeţ, 10 C. Lazăr II –  19 Zăgrean. Antrenor Ştefan Stoica.
Rezerve: 22 Arcaba, 4 Izvoranu, 9 Itu, 11 Stoianof, 20 Ciucur, 26 Abiodun, 30 D. Stan.
Absenţi: Fl. Popa, Mihai Răduţ – accidentaţi, Dan Matei, George Neagu şi Kone – suspendaţi, Viera – neconvocat.
Stadion Orăşenesc Mioveni
Bilete: 15 RON tribuna I şi II, 10 RON, peluză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email