F.C. Internaţional Curtea de Argeş – Opt jucători au fost trimişi la echipa a doua în judeţ


Nu scorul de 0 – 4, ci maniera în care F.C. Internaţional Curtea de Argeş a pierdut meciul cu Rapid l-a supărat foarte tare pe antrenorul Ştefan Stoica. După meci, au apărut zvonuri că antrenorul şi echipa lui tehnică vor fi schimbaţi dacă în partida din etapa următoare cu F.C. Timişoara, Interul de Argeş nu va obţine cele trei puncte. Astăzi, opt jucători au fost trimişi la echipa a doua, printre care Abiodun, Daniel Stan, Gado, Adelkovici, Raţiu şi Claudiu Ionescu.

„Parcă suntem blestemaţi…”

Rapidul v-a întrerupt şirul victoriilor în deplasare.
– Aşa este, însă condiţiile ne-au fost total potrivnice. Nu i-am putut folosi pe Frăsineanu şi Răduţ, iar pierderea lui Florin Popa este mare. Apoi am rămas din nou în zece din minutul 25, parcă suntem blestemaţi. Nu suntem o echipă agresivă, şi nu facem mai mult de 5 faulturi pe meci. Trebuie să ne pregătim şi să ne obişnuim să jucăm în 10 contra 11.
Patronul Benone Lazăr v-a dat un ultimatum pentru meciul cu Timişoara?
– Nu este vorba de niciun ultimatum, dar trebuie să câştigăm şi noi punct sau puncte pe  teren propriu.
Este decisiv pentru unii jucători şi pentru dumneavoastră, meciul cu Timişoara?
– Nu-i decisiv… Este doar important pentru că întâlnim o echipă foarte bună care nu a pierdut niciun meci în acest campionat.
Au fost trimişi jucători de la echipa mare la a doua în liga a IV a. Au fost daţi afară?
– Nu, nici vorbă. Sunt jucători care n-au mai jucat demult din anumite cauze obiective, alţii au fost accidentaţi, iar alţii au venit la echipă de puţin timp, şi trebuie să se pună la punct cu pregătirea.

Mihai Răduţ nu şi-a reluat încă pregătirea

Care sunt acei jucători care vor juca în liga a IV a?
– Este vorba de Abiodun, Daniel Stan, Alin Raţiu, Andelkovici, Claudiu Ionescu, Gado şi încă doi. Voi merge personal cu ei la meciul de la Ştefăneşti pentru a-i urmări.
Cum explicaţi faptul că F.C. Internaţional nu a câştigat niciun punct pe teren propriu?
– Suntem o echipă nouă, doar doi jucători mai sunt din formaţia care juca în urmă cu patru luni, iar aceste schimbări nu fac peste noapte o echipă competitivă. Asta ar fi o cauză. Alta, o constituie arbitrajele din pricina cărora am avut de suferit. Să fii penalizată cu penalty-uri şi eliminări injuste, nu e puţin lucru…
Care este situaţia lui Răduţ?
– Încă nu şi-a reluat antrenamentele. A pierdut deja o săptămână de pregătire, dar sperăm ca până luni, la ora meciului cu Timişoara, să-şi revină complet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email