F.C. Internaţional Curtea de Argeş – în marş forţat spre Liga lui Mitică


Pentru a doua oară în acest retur de campionat, antrenorul Ştefan Stoica nu a fost prezent la săptămânala conferinţă de presă, deoarece a fost obligat să fie prezent la Craiova pentru a-şi rezolva o problemă personală. Antrenorul secund Nicolae Ungureanu spunea că în această etapă s-ar putea decide soarta primelor două locuri. „Dacă noi vom bate la Turda şi Vâlcea pierde la Mioveni cu Dacia, Alba Iulia şi Internaţional sunt deja promovate în prima ligă”, opina Ungureanu. Din păcate pentru echipa patronului Benone Lazăr, Fane Stoica nu va putea alinia din nou cea mai bună echipă. Faţă de etapa trecută, atacantul Ovidiu Stoianof s-a accidentat din nou şi nu va putea fi folosit, după ce în meciul cu F.C. Târgovişte a înscris cel mai rapid gol al Interului din acest campionat. La capitolul absenţe mai figurează mijlocaşii Cătălin Lazăr şi Mihai Răduţ. „Singurul lucru bun este revenirea lui Yousouf Kone care a fost accidentat în ultimele două săptămâni. Parcă suntem blestemaţi în acest retur; nu putem alinia două etape la rând aceeaşi echipă. Iese unul, intră altul… Bine că avem un lot echilibrat care ne permite să facem schimbările de care avem nevoie”, mai spunea Ungureanu.

Înălţimea şi căldura

Arieşul Turda este echipa cu cele mai multe rezultate de egalitate, 13 la număr în cele 30 de etape. „Linia lor de clasament este 9 – 13 – 8. Sperăm ca după meciul cu noi această linie să fie simetrică: 9 – 13 – 9. De asemenea, Arieşul Turda are una din cele mai bună medie de înălţime din liga secundă. Meciul va începe la ora 11.00 şi căldura care se anunţă va fi un handicap pentru ambele echipe, dar mai ales pentru noi care vom ataca pentru a obţine cele trei puncte”, mărturisea antrenorul secund al Interului.

Ungureanu va face practică la Şahtior Doneţ!

Antrenoru Nicolae Ungureanu face cursurile pentru obţinerea licenţei pro la Şcoala de Antrenori condusă de Mircea Rădulescu. La înscriere, fiecare din cei 20 de cursanţi a plătit 4.000 de euro. Cursurile au început în luna februarie şi durează un an. Printre colegii lui Nae Ungureanu sunt foştii fotbalişti Ciubotariu, Pustai, Ursu, Iftodi, Velcea, Gabor, Strizu, Vlădoiu, D. Timofte şi Ionuţ Badea. Fiecare din cursanţi vor face şi practică la un club important din Europa. Nicolae Ungureanu va merge 6 zile în Ucraina la Şahtior Doneţ, recenta câştigătoare a Cupei UEFA, unde antrenor este Mircea Lucescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email