F.C. Internaţional Curtea de Argeş este ca şi promovată în Liga I!


Arieşul Turda – F.C. Internaţional Curtea de Argeş 1 – 2 (1 – 0). Victorie foarte importantă a Interului la Turda în meciul de sâmbătă. Cu cele trei puncte, echipa patronului Benone Lazăr este ca şi promovată în Liga lui Mitică. Matematic, Interul mai are nevoie de patru puncte în cele trei etape care au mai rămas până la finalul campionatului.

Gazdele au jucat la rupere

„A fost un meci foarte greu pentru noi. Gazdele au jucat la limita regulamentului pentru că erau disperate să nu piardă”, spunea patronul Benone Lazăr. Jucătorii pregătiţi de Fane Stoica au început mai slab meciul cu Arieşul şi echipa a primit gol pe o greşeală Frăsineanu – Pampea. Jocul dur al gazdelor a dus la accidentările lui Popa şi Constantinescu în minutele 17 şi 24. Paradoxal, după minutul 30, Interul începe să intre în meci şi să joace din ce în ce mai bine.

Gol de senzaţie marca Vezan

Repriza a doua avea să fie dominată tactic de Inter. Gazdele nu au avut în această parte a meciului nicio ocazie de gol, niciun şut pe poarta lui Pampea! Golul egalizator a venit în minutul 72 când Cornel Frăsineanu a transformat un penalty acordat pentru un henţ în careu al unui fundaş de la Arieşul. În minutul 80, gazdele cer penalty, dar arbitrul bucureştean Radu Petrescu lasă jocul să curgă spre nemulţumirea celor de la Turda. Când nimeni nu se mai aştepta, în minutul 90+4, Interul beneficiază de o lovitură liberă de la 27-28 de metri. „Piticul-grăsuţ”, aşa cum îi spune Benone Lazăr lui Vezan, şutează formidabil direct în vinclu şi aduce o victorie incredibilă pentru echipa sa!

Scandal cu arbitrii

Supăraţi şi foarte nervoşi că au pierdut un meci pe teren propriu, în care au condus până în minutul 72, jucătorii gazdă i-au înjurat, i-au certat şi chiar bruscat după meci pe arbitri. „Hoţilor, bandiţilor, ne-aţi furat cu neruşinare” strigau jucătorii, conducătorii şi spectatorii. Organele de ordine au intervenit şi au calmat spiritele foarte aprinse.

Echipa

Echipa folosită de Ştefan Stoica: Pampea – Bold, Chiricheş, Bier, Baicu (58 Ciobanu) – Constantinescu (24 Stoianof), Popa (17 Kone), Ciucur, Vezan, Frăsineanu – Itu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email