F.C. Internaţional Curtea de Argeş are 27 de jucători – Lotul marilor speranţe

Cu rezervele de rigoare, doi sau trei jucători vor mai veni sau pleca de la echipă până la începutul campionatului, lotul noii promovate, F.C. Internaţional Curtea de Argeş este în proporţie de 90% fixat de conducerea tehnică şi administrativă a 

clubului. Acum, cu două săptămâni înainte de startul campionatului, lotul Interului este alcătuit din 27 de jucători, din care 11 sunt nou veniţi şi 16 din lotul de anul trecut. Iată cei 27 de jucători pe care antrenorul Ştefan Stoica îl are la dispoziţie: 
Portari
Marius Popa (de la F.C. Timişoara), Florin Pampea, Tomislav Arcaba (de la Gloria Buzău), Claudiu Mutu (de la CFR Timişoara).
Fundaşi
Cosmin Băcilă (de la Farul Constanţa), Gabriel Matei, Florin Bold, Florin Popa, Tiberiu Bier, Vlad Chiricheş, Alexandru Vlad, George Neagu (de la Dacia Mioveni), Alaxandru Filip (de la Buftea), D. Viera (de la CFR Cluj). 
 
Mijlocaşi
Ovidiu Vezan, Ramses Gado (de la Oţelul Galaţi), Mihai Răduţ, Claudiu Voiculeţ (de la Farul Constanţa), Cornel Frăsineanu, Cătălin Lazăr, Alexandru Stoica.
Atacanţi
Claudiu Ionescu (de la Dacia Mioveni), Marius Jianu, Ovidiu Stoianof, Lucian Itu, Emmanuel Kone (de la CFR Cluj), Alexandru Ciucur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email