F.C. Internaţional Curtea de Argeş / A semnat portarul Marius Popa

Portarul Marius Popa, legitimat ultima dată la F.C. Timişoara, a semnat un contract pe trei ani cu nou promovata în prima ligă, F.C. Internaţional Curtea de Argeş. Popa se află de săptămâna trecută în cantonamentul de la Poiana Braşov şi se pregăteşte sub comandalui Ştefan Stoica. Urmează ca în aceste zile să semneze contracte cu gruparea patronată de Benone Lazăr, jucătorii nou veniţi Claudiu Voiculeţ şi Cosmin Băcilă, ambii de la retrogradata Farul Constanţa, şi Ramses Gado de la Oţelul Galaţi. După ce a semnat înţelegerea cu clubul argeşean, Marius Popa a plecat la Oradea pentru a fi prezent la înmormântarea bunicii sale, decedată în urmă cu două zile. 

Primul meci de pregătire, marţi la Tg. Jiu

Mâine, 7 iulie, F.C. Internaţional Curtea de Argeş va disputa primul meci de pregătire din acest sezon în care va evolua în prima ligă. După cantonamentul de la Poiana Braşov, care a durat până luni, şi în care antrenorul Ştefan Stoica a pus accent pe acumulările fizice, urmează opt sau nouă meciuri de pregătire, primul fiind la Tg. Jiu contra celor de la Pandurii Tg. Jiu. Portarul Marius Popa va veni direct la Tg. Jiu de la Oradea, unde a fost la înmormântarea bunicii sale.

Unul din opt!

Antrenorul Ştefan Stoica a avut, în prima săptămână de pregătiri din cantonamentul montan, opt jucători străini: un australian, un brazilian, doi bulgari, un bosniac şi trei sârbi, toţi fotbalişti cu experienţă în prima ligă din ţările lor. După ce i-a testat câteva zile, Mourinho Stoica i-a trimis acasă pentru că aceştia nu l-au impresionat cu nimic. Singurul oprit este portarul australian Tomislav Arcaba.  „Până la începutul campionatului vom mai aduce trei sau patru jucători pe care sper să îi oprim şi să îi legitimăm la clubul nostru”, spunea Stoica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email