F.C. Argeş – Steaua, un meci de mare risc


Organizatorii meciului de vineri F.C. Argeş – Steaua au susţinut ieri o conferinţă de presă în care au făcut cunoscute măsurile de preîntâmpinare a evenimentelor nedorite la această partidă care se anunţă deosebit de importantă pentru ambele echipe. La conferinţa de presă au fost prezenţi viceprimarul Cornel Ionică, colonelul Miron Tănase de la Jandarmerie, şi preşedintele clubului F.C. Argeş, Cristi Mincă.

Imaginile video vor fi probe în instanţă

Viceprimarul municipiului Piteşti, Cornel Ionică spunea că „Primăria, ca proprietară a Stadionului, a făcut o serie de investiţii necesare bunei funcţionări în acest retur de campionat. Am montat turnicheţii şi am mai montat alte camere de luat vederi, astfel că acum sunt 27 în stadion şi în afara lui. În cazul în care vor fi evenimente, cei vinovaţi vor fi trimişi în instanţă, iar imaginile video vor fi probe pentru judecători”. Optimist, viceprimarul s-a încumetat la un pronostic pentru partida Argeşului cu Steaua: 2 – 1 pentru alb violeţi!

600 de poliţişti, jandarmi şi bodyguarzi!

Pentru buna desfăşurare a meciului cu Steaua, vor fi mobilizaţi aproximativ 600 de forţe de ordine: 400 de jandarmi, 100 de poliţişti şi 100 de bodyguarzi. „Aşteptăm aproximativ 400 de suporteri stelişti de la Bucureşti, dar şi mai mulţi vor veni din Piteşti şi împrejurimi să încurajeze Steaua. Toate magazinele din apropierea stadionului <Nicolae Dobrin> nu vor vinde băuturi alcoolice în ziua meciului. Suporterii echipei Steaua nu vor avea voie să afişeze bannere cu conţinut obscen şi calomnios la adresa conducătorilor din fotbalul românesc, sau ai cluburilor. Dacă vor avea astfel de bannere, noi le vom confisca la intrarea în stadion”, spunea şeful Jandarmeriei, colonelul Miron Tănase.

Penescu nu vrea un arbitraj cum a avut Steaua etapa trecută

„Nu mi-aş dori un arbitraj cum a avut Steaua în ultima etapă. Sper să avem un arbitru corect şi echidistant, şi cel mai bun să învingă! Jucătorii vor avea prima stipulată în Regulamentul de Ordine Interioară, adică peste 2.000 de dolari la victorie, dacă nu greşesc. Meciul cu Steaua este foarte important şi sper să-l câştigăm, deşi întâlnim o echipă care nu are voie să piardă, dacă vrea să-şi atingă obiectivul. Acele blesteme pe care le-am spus eu şi Gigi Becali, au fost doar nişte simple glume între noi”, spunea patronul Argeşului, Cornel Penescu.

Bălaşa şi Dulcea amendaţi de club

Eliminat în meciul din etapa a XIX a cu Unirea Urziceni, fundaşul Daniel Bălaşa a fost amendat de club cu 1.000 de euro, după ce fusese suspendat şi amendat de Comisia de Disciplină cu 700 de ron. De asemenea, conducerea Argeşului l-a mai amendat şi pe atacantul Adrian Dulcea pentru cartonaşul galben primit în prima etapă a returului. Dulcea a fost „ars” cu 500 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email