F.C. Argeş – în luptă cu criza pentru promovare

F.C. Argeş şi-a reluat pregătirile pentru noul sezon cu un nou cuplu de antrenori: Cristi Negru „principal” şi Cornel Iliescu „secund”. La primul antrenament au fost prezenţi Ilie şi Andrei Penescu, patronii clubului, precum şi conducătorii galeriei „Vulturilor violeţi”. Şefii galeriei au formulat mai multe cereri patronilor: să renunţe la echipă şi să o vândă, să se implice mai mult în viaţa echipei, să numească un preşedinte de club mai competent, un om de fotbal, şi să îl schimbe pe Severius Stancu, actualul preşedinte, care este paralel cu fenomenul fotbal.

Expicaţiile lui Andrei Penescu

Andrei Penescu a răspuns la fiecare din doleanţele şefilor galeriei „Vulturii violeţi”. „Pentru familia mea această echipă înseamnă foarte mult, şi vom continua să o finanţăm, aşa cum îşi doreşte şi tata. Pe Severius Stancu l-am numit în funcţia de preşedinte pentru că este un om de încredere şi trebuie să aibă grijă de banii noştri de la club”, a explicat cel mai tânăr patron din fotbalul românesc.

„Vă vom da banii la limită; aveţi datoria să promovaţi”

Ilie Penescu a fost în vestiar şi a discutat cu jucătorii care îl aşteptau ca pe un cireş copt. „Ştiţi bine că trăim o situaţie de criză, şi ne este foarte greu, iar noi vă vom da banii la limită, ca şi până acum, dar îi vom da, şi datoria voastră este să promovaţi în Liga I”, le-a spus Ilie Penescu.

Antrenorul Cristi Negru: „Vreau promovarea”

Noul antrenor al Argeşului, Cristi Negru, a condus primul antrenament al alb violeţilor şi la final a declarat: „Vreau promovarea. Este adevărat că nimeni nu garantează succesul, dar pot să mă pregătesc să am succes. Avem un lot capabil să readucă echipa în prima Ligă, şi am cerut conducerii să menţină acelaşi lot de jucători, iar în acest sens am primit toate asigurările. De asemenea, sper să nu mai existe probleme financiare la club, pentru ca jucătorii să nu mai protesteze că nu şi-au primit banii. Dacă este linişte în grup, obiectivul promovării este realizabil”.

„Copos l-a vrut pe Doman gratis!”

„Zvonurile care spun că Tameş, Doman şi Năstăsie vor pleca de la F.C. Argeş sunt absolut nefondate. Nu este nicio ofertă concretă pentru vreun jucător. Dacă ar fi o ofertă certă, am negocia şi ne-am înţelege. Numai pentru Doman s-a interesat o echipă din Germania, dar doar atât, iar George Copos ne-a propus să-l ia pe Doman gratis, sub formă de împrumut, şi ne va da 50% dintr-un viitor transfer în străinătate. Sigur că nu puteam accepta astfel de condiţii”, a declarat Ilie Penescu.

Doi absenţi

La primul antrenament al Argeşului au lipsit motivat doi jucători: Elias Bazzi şi Ioan Cazan. Argentinianul nu a găsit bilet de avion şi va veni pe 15 ianuarie, iar fundaşul Cazan are de rezolvat o problemă personală.
Lotul Argeşului prezent la reunire
Portari: Boşneag, Coca şi Bolboaşe.
Fundaşi: M. Stan, Lăcustă, N. Diţă, Voicu, Bărbulescu, Poienaru, Bălaşa, Ghiţă, Zaharia.
Mijlocaşi: Tameş, Doman, V. Stan, Năstăsie, Cârstoiu, Boboacă, A. Popa, Cotigă, R. Cârstea, Răuţă, Mina.
Atacanţi: Dulcea, Voiculeţ, Ivănică, A. Iordache, Beurean, M. Vintilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email