F.C. Argeş îi cere atacantului Adi Iordache mai mulţi bani decât are să-i dea!

Duminică noaptea, atacanţii Daniel Stan şi Adrian Iordache au ajuns în cantonamentul din Austria unde F.C. Internaţional Curtea de Argeş se pregăteşte până la 9 iulie. Daniel Stan a semnat cu F.C. Internaţional pe un an, cu drept de prelungire încă unul, iar Adrian Iordache, căruia i se spune „Ţânţarul”, urmează să-şi rezolve problema transferului de la F.C. Argeş, situaţia lui fiind deocamdată, destul de neclară.
Antrenorul Laurenţiu Iordache, tatăl jucătorului, a ţinut să explice situaţia jucătorului dorit de F.C. Internaţional Curtea de Argeş.

„Cum să ceri bani unui jucător, când clubul are să-i dea mai mult?”

Care este situaţia lui Adi în acest moment?
– Adi este acum în cantonamentul din Austria cu F.C. Internaţional Curtea de Argeş. A primit în scris acceptul celor de la F.C. Argeş să se antreneze cu ori ce echipă vrea. El mai are contract cu F.C. Argeş până în 2011.
Câţi bani cere clubul F.C. Argeş pentru a-i da dezlegarea?
– Au cerut 40 sau 50.000 de euro, dar nu este corect acest lucru. În primul rând, Adi a venit gratis, liber de contract, şi n-au dat nimic pe el. Apoi, mai are de primit salariile pe trei luni şi ratele din contract. Mai mult, clubul F.C. Argeş nu i-a plătit decât o operaţie din cele două, cea de menisc. Operaţia de ligamente plus cele două recuperări din Italia şi America le-a plătit el, conducerea clubului F.C. Argeş promiţându-i că îi va ulterior banii, lucru care nu s-a întâmplat.
Cât are de primit de la F.C. Argeş?
– Nu ştiu exact, dar suma este de peste 50.000 de euro, atât cât i se cere pentru a se transfera…
Şi ce va face în acest caz?
– Să vedem cum se va rezolva această situaţie. Cum să ceri bani unui jucător, când tu, ca şi club, ai să-i dai mai mulţi bani decât îi ceri pentru a se transfera la altă echipă?
Campionatul trecut, Adi nu a jucat decât în ultima etapă.
– Aşa este. A fost accidentat la un meci al Argeşului, dar acum este complet refăcut. Toţi banii pe care i-a luat anul trecut, i-a cheltuit pe operaţie şi recuperări, şi în plus a mai dat şi de la el pentru a se face bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email