F.C. Argeş dată gratis? O mare păcăleală pentru fraieri!

„Este o mare greşeală ca cineva să creadă că familia Penescu dă gratis la Primăriei, clubul F.C. Argeş”, spunea aseară primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc.  Săptămâna trecută, Andrei Penescu a emis un comunicat de presă în care se spune:
1. Acţionarul majoritar al F.C. Argeş predă gratis către Primăria Piteşti administrarea echipei pe o perioadă nedeterminată, fără a avea o altă pretenţie.
2. Preţul de vânzare al acţiunilor nu a fost stabilit la nicio sumă.
3. Clubul nu are datorii în afară de cele curente, suma vehiculată de presă fiind un impozit eronat calculat, drept pentru care F.C. Argeş este în stadiul unei contestaţii. Semnează, Andrei Penescu.

Clubul dat gratis doar pentru a se băga bani în el!

Cine crede că familia Penescu a dat clubul gratis Primăriei Piteşti se înşeală amarnic! Acţionarul majoritar, adică familia Penescu predă gratis ADMINISTRAREA echipei pe o perioadă nedeterminată. Adică Primăria sau investitorul să bage sute de milioane pentru ca F.C. Argeş să termine acest campionat, după care familia Penescu ar putea reveni, bine-merci şi vor putea vinde jucătorii en gross sau la bucată!

Preţul va fi fixat în funcţie de cumpărător

„Preţul de vânzare al acţiunilor nu a fost stabilit la nicio sumă”, se spune la punctul 2. Asta zice Andrei Penescu în comunicat. Ilie Penescu spune altceva, şi primarul Tudor Pendiuc a confirmat: Acţiunile clubului vor fi cedate celui care va plăti 4,5 milioane de euro. Până să dea acest comunicat, Andrei Penescu spunea că preţul acţiunilor va fi fixat în funcţie de cine va dori să le cumpere…

Datorii de peste 107 de miliarde

Punctul 3. „Clubul nu are datorii în afară de cele curente”. Adică peste 100 de miliarde!!! Datorii la jucători, la întreţinerea stadionului, la diverşi furnizori, la TOATE hotelurile unde F.C. Argeş a fost cazată în deplasări, la doctori, şi aşa mai departe. Atunci când primarul Pendiuc spune că F.C. Argeş are peste 107 de miliarde datorii, cu siguranţă că ştie ce spune şi aşa este.

„Strategie” marca Penescu

Strategia lui Cornel Penescu a fost una bine pusă la punct şi arăta în felul următor. Atâta timp cât F.C. Argeş era pe primul sau al doilea loc şi era în cărţile promovării, ţinea mai departe echipa şi nu o dădea. Promovarea aducea un milion de euro. Apoi socoteala era simplă: îi vindea pe Doman, Năstăsie şi Bazzi, şi pe cine mai putea, după care se retrăgea motivând că nu mai poate ţine echipa! Simplu, nu? Dar cum nu s-a promovat, strategia s-a schimbat puţin cu planul „B”, adică cedarea gratis către Primărie pentru a administra pe F.C. Argeş!

S-a întâlnit hoţul cu prostul…

În concluzie, se poate spune că potrivit proverbului „S-a întâlnit hoţul cu prostul”, subiecţii în acest caz sunt familia Penescu şi primarul Tudor Pendiuc. Acum vom vedea cine-i hoţul, şi cine-i prostul…
Banii care vor veni pe Tănase vor intra direct în contul lui Andrei Penescu!!
În toată această poveste stufoasă F.C. Argeş – Familia Penescu, s-a mai făcut o „ghiduşie” strategică. Se ştie că, pentru un eventual transfer în străinătate al lui Cristi Tănase de la Steaua, clubul F.C. Argeş va primi jumătate din suma de vânzare. Dar s-a făcut un act în care se spune că acei bani vor intra direct în contul lui Andrei Penescu şi nu la F.C. Argeş. De ce? Simplu: pentru că Andrei Penescu împrumutase clubul F.C. Argeş cu 1.800.000 de euro!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email