F.C. Argeş a măturat cu ruşii pe jos

F.C. Argeş a câştigat pentru a doua oară cu scorul de 3 – 0 în cantonamentul din Antalya. De această dată, alb violeţii i-au umilit pe ruşii de la Saturn Moscova, echipă care a terminat pe locul 7 în campionatul trecut. Se ştie că la ruşi se joacă în sistemul primăvară – vară, şi campionatul va începe la sfârşitul lunii februarie. Aflaţi pe finalul pregătirilor, ruşii au fost practic umiliţi de echipa pregătită de trioul Cristi Negru – Cornel Iliescu – Eugen Anghel. Alb violeţii au marcat cele trei goluri prin argentinanul Elias Bazzi, minutul 31 din lovitură liberă, juniorul Beurean, minutul 81, şi Monel Cârstoiu în minutul 84.

Cristi Negru este pe cai mari

La plecarea în cantonamentul din Turcia, antrenorul Cristi Negru spunea că „ne vom pregăti în cantonamentul din Antalya cu predilecţie tehnico-tactic şi cu mingea, deoarece pregătirea fizică am efectuat-o la Piteşti, şi toţi jucătorii noştri sunt ok din acest punct de vedere”. Rezultatele obţinute până acum, două victorii cu acelaşi scor, 3 – 0, renasc speranţele suporterilor argeşeni că echipa va promova la sfârşitul acestui campionat. „Echipa a jucat foarte bine în primele două meciuri; am înscris şase goluri şi n-am primit niciunul. Ne vom pregăti ca şi până acum, cât putem de bine, pentru ca returul să ne găsească la formă maximă. Primul meci din retur este crucial pentru noi. Vom juca la Tg. Mureş într-un meci extrem de important pe care nu trebuie să-l pierdem”, mai spunea Cristi Negru.

Cinci jucători, şase goluri în două meciuri

Cele şase goluri marcate de F.C. Argeş în cele două meciuri au fost înscrise de Coco Năstăsie – două, Adrian Dulcea, Elias Bazzi, Robert Beurean şi Monel Cârstoiu – câte unul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email