F.C. Argeş a învins la Viena

Aflată în cantonament în Austria, F.C. Argeş a disputat primul meci se pregătire pe care l-au câştigat cu 1 – 0 în dauna formaţiei SV Wienenberg din liga a treia austriacă. Partida s-a disputat la Viena. Unicul gol al partidei a fost înscris de atacantul Adrian Dulcea în minutul 37. Antrenorul Ionuţ Badea a început cu următoarea echipă: Boşneag – Ghiţă, Cazan, Lăcustă, Poienaru – Boboacă, V. Stan, Panait, Năstăsie (min. 40 Voicu) – Voiculeţ, Adi Iordache (min. 30 Dulcea). În repriza au mai jucat: Bărbulescu, Diţă, Bazzi, Cârstoiu, Doman şi Beurean.

Cristi Tănase, Iulian Tameş şi Mircea Stan sunt încă nerefăcuţi

Antrenorul Ionuţ Badea nu i-a folosit în primul meci de verificare pe Cristian Tănase, Iulian Tameş şi Mircea Stan, trei din cei mai importanţi jucători ai Argeşului. Cristi Tănase nu este în totalitate refăcut după accidentarea din ultimul meci din campionatul trecut, cu Dinamo. Tânăra vedetă a Argeşului se antrenează separat şi va putea reveni în câteva zile la antrenamente normale alături de colegii lui. Mijlocaşul Iulian Tameş are o problemă musculară şi s-a pregătit alături de Cristi Tănase cu alergări uşoare şi de durată, la fel ca şi Mircea Stan.

Doi accidentaţi în prima repriză

În prima partidă de pregătire, doi jucători  din echipa argeşeană s-au accidentat chiar în prima repriză. Este vorba de atacantul Adi Iordache şi de mijlocaşul Cosmin Năstăsie. „Dacă accidentarea suferită la gleznă de Coco Năstăsie nu este gravă şi el va putea reveni la antrenamente, Adi Iordache va fi consultat mâine de medici care vor vedea ce anume are la glezna accidentată”, spunea antrenorul Argeşului.

Până miercuri vor primi toţi banii restanţi

„La plecarea în cantonamentul de la Siegendorf, conducerea a plătit jucătorilor o parte din banii datoraţi, au primit asigurarea că până miercuri 8 iulie vor primi restanţele în contul fiecăruia. Eu nu am auzit că jucătorii vor pleca din cantonament, dacă nu-şi vor primi banii. Jucătorii au întrebat doar, când anume îi vor primi. Atât, şi nimic mai mult”, spunea antrenorul Ionuţ Badea. Tânărul tehnician piteştean a ţinut să facă această precizare ca răspuns la ştirea conform căreia jucătorii vor părăsi cantonamentul austriac, în cazul în care nu-şi vor primi toate drepturile din campionatul trecut, la zi.

Miercuri, Argeşul va juca împotriva francezilor de la Caen

Următorul meci de pregătire pe care F.C. Argeş îl va susţine în stagiul de pregătire austriac, va fi miercuri, 8 iulie de la ora 18.00 la Siegendorf contra echipei franceze AS Caen. Formaţia din Franţa este antrenată de Frank Dumas, şi cu toate că a retrogradat din Ligue I la finalul campionatului trecut, a fost menţinut în funcţie. „Deocamdată nu ştim dacă îi vom putea folosi şi pe jucătorii accidentaţi. Nu avem de ce să riscăm trimiţându-i în teren, aşa că îi vom folosi pe ceilalţi jucători din lotul de 26 deplasat în Austria”, mai spunea Badea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email