F.C. Argeş a cerut schimbarea arbitrului

Pentru F.C. Argeş returul începe miercuri la Tg. Mureş cu un adevărat derby cu miză uriaşă pentru clasamentul seriei a doua din liga secundă. Partida FCM Tg. Mureş – F.C. Argeş trebuia să se dispute sâmbătă, dar a fost amânată pentru miercuri, deoarece juniorul Alin Popa a fost convocat la lotul de juniori, Under 19. Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la acest meci pe Mugurel Vădan, dar conducerea clubului F.C. Argeş l-a recuzat şi a cerut delegarea altui arbitru. În tur, arbitrul Vădan a condus meciul FCM Tg, Mureş – Jiul care a ieşit cu scandal, iar acum, pentru a se evita un alt eventual scandal, s-a cerut schimbarea acestuia. Diligenţele făcute de conducerea clubului F.C. Argeş vor primi un răspuns în cursul zilei de astăzi.

Cristi Negru a vorbit cu patronul Cornel Penescu

Antrenorul Argeşului, Cristi Negru, s-a întâlnit zilele trecute cu patronul Cornel Penescu şi au discutat despre situaţia echipei. „Domnul Penescu ne-a spus să câştigăm la Tg. Mureş, să promovăm în Liga I, şi să-i asigur pe jucători că nu vor mai fi probleme financiare la echipă. De altfel, s-au primit salariile la zi, lucru care a adus linişte în grupul nostru”, a declarat tehnicianul Argeşului, Cristi Negru.

În criză de atacanţi

În lotul Argeşului care se va deplasa la Tg. Mureş, nu se vor regăsi fundaşul Dan Lăcustă şi atacantul Adi Dulcea. Lăcustă este accidentat, iar Dulcea suspendat. Înaintea returului, antrenorul Cristi Negru ar fi dorit ca la echipă să fie adus un atacant. „Avem probleme cu atacanţii; Adi Iordache este accidentat de foarte mult timp, Dulcea este şi el accidentat, Kamara a plecat la Pandurii Tg. Jiu. În aceste condiţii, trebuie să ne bazăm în atac pe Ivănică, Voiculeţ, Rover Cârstea şi Boboacă”, mai spunea Cristi Negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email