Fane Stoica, cel mai amendat antrenor din Liga I


FC Internaţional Curtea de Argeş este cea mai pedepsită echipă din Liga I. Aproape jumătate din meciurile disputate în acest campionat formaţia argeşeană le-a terminat în inferioritate numerică. „În 13 etape  am primit şase cartonaşe roşii, iar noi nu suntem nici pe departe o echipă indisciplinată”, spune Ştefan Stoica. Şi e suspendat două etape, după ce a dat cu fesul de pământ la meciul din campionat de la Vaslui, tehnicianul „interist” crede într-o terorie a conspiraţiei împotriva echipei sale.

Vrea să-şi înveţe echipa să joace în inferioritate numerică

 „Nu se poate aşa ceva. Pur şi simplu nu suntem lăsaţi să jucăm şi noi 11 la 11. Nu înţeleg pe cine deranjăm. Unii dintre arbitri ne văd mici. O să învăţăm jocul în 10 pentru că nu avem altă soluţie. Sunt foarte supărat pentru ce se întâmplă în campionatul nostru, care seamănă cu o comedie. Parcă au înnebunit toţi”,  spune Fane Stoica.

„Suntem mai rău ca pe vremea comunismului”

În acelaşi context, antrenorul grupării patronate de Benone Lazăr precizează că va continua să vorbească despre probleme din arbitraj, chiar dacă va fi nevoie să scoată din buzunar o avere pentru a plăti amenzile dictate de comisiile de disciplină. „Suntem mai rău ca pe vremea comunismului. Atunci, tot mai puteai spune ceva, acum ăştia vor să-ţi pună botniţa la gură. Cum spui ceva, cum esti suspendat şi amendat. Ăştia ne cred proşti, dar nu suntem. O să ţip ori de câte ori vom fi dezavantajaţi de arbitri. Nu vream altceva decât să fim şi noi lăsaţi să jucăm fotbal”, a conchis Ştefan Stoica.

A plătit 32 de milioane pentru că a dat cu căciula de pământ!

Ca şi jucătorul Cornel Frăsineanu, cel mai eliminat şi suspendat fotbalist din prima ligă, antrenorul Ştefan Stoica, alias „Mourinho de Oltenia”, este cel mai amendat antrenor din Liga lui Mitică.  „Am plătit în acest campionat amenzi în valoare totală de 11.400 de lei. La meciul de la Vaslui, din campionat, am fost amendat cu 3.200 de lei, plus două etape de suspendare pentru că am dat cu căciula de pământ”, a precizat antrenorul „interiştilor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email