Familia unei femei de 73 de ani a încercat să mintă cu privire la moartea ei

Un caz mai aparte s-a petrecut zilele trecute la Pietroşani, iar poliţiştii de la Curtea de Argeş se ocupă de cercetări. Familia unei femei de 73 de ani a încercat să mintă cu privire la felul în care aceasta a murit, nu a anunţat autorităţile că a găsit-o spânzurată, iar poliţiştii suspectează că şi certificatul de deces a fost obţinut ilegal.

Marţi seara poliţiştii au aflat că la o locuinţă de pe raza localităţii Pietroşani era în desfăşurare un priveghi, cu participarea unui număr mare de persoane.

Din verificări s-a stabilit că la locația respectivă aparținătorii unei femei de 73 de ani, se aflau la priveghi, fiind luate măsurile de limitare a numărului de participanți, respectiv de sancționare a persoanelor care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

Din verificările preliminare, polițiștiii au constatat că membrii familiei făcuseră toate pregătirile pentru înhumare, fără a sesiza autoritățile, deși decesul ar fi survenit prin spânzurare. Totodată, ascunzând cauza reală a decesului, membrii familiei ar fi efectuat demersuri pentru a obține în mod ilicit actul constatator al decesului.

În cauză verificările au fost preluate de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, care desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Persoana decedată a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Curtea de Argeș, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma efectuării autopsiei.

Totodată poliţiştii desfăşoară cercetări şi cu privire la modul în care au fost eliberate documentele constatatoare de deces.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email