Familia Popescu a deschis un magazin online de fructe, ”Livada de la Șuici”

De câteva zile s-a deschis un magazin online care vinde fructe și sucuri naturale. Afacerea aparține unei familii de întreprinzători din Șuici, familia Popescu, agricultori de peste 60 de ani. ”Livada d ela Șuici înseamnă profesionalism, încredere, orientare spre client și nevoile sale. În final Argeșul are o livadă care satisface gusturile și celui mai pretențios pofticios. Este locul unde gustul fructelor din copilărie, din grădina bunicii, se îmbină perfect, pe același sol, cu legumele sădite cu multă trudă. Pe scurt, zece hectare de pomi fructiferi și arbuști, reprezintă visul nostru de a oferi produse de calitate direct din livadă”, se prezintă www.livadadinsuici.ro.

Cei care vin aici pot să își culeagă singuri fructele, iar asta înseamnă o experiență extraordinară. Familia Popescu vinde mere, miere, miez de nucă, suc de fructe, etc.

”Asigurăm întreținerea corespunzătoare a livezilor, urmărim lucrarea naturii, de la primul boboc, până la ultimul măr cules, și așezat cu grija în pivnița săpată în pământ, acum mai bine de 40 de ani. În acest fel reușim să păstrăm produsele peste iarnă, într-un mod natural, pivnița oferind temperatura și umiditatea necesare menținerii fructelor și legumelor”, spune un reprezentant al familiei de agricultori.

Pe Valea Topologului fructele sunt la putere. Din păcate, oamenii nu au piață de desfacere potrivită pentru cantitățile mari de fructe, iar inițiativa familiei Popescu este lăudabilă. Astfel, o activitate veche, de cele mai multe ori neprofitabilă, devine o afacere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email