Faceţi scor cu o retrogradată!


Teoretic, echipa lui Benone Lazăr va avea mâine un meci uşor contra unei echipe deja retrogradate, F.C. Târgovişte, dar antrenorul Ştefan Stoica nu este în cale afară de optimist. „Orice meci din Liga a II a este greu, iar tinerii noştri jucători n-au experienţa necesară pentru a juca la cel mai înalt nivel fiecare meci. De aceea, şi partida cu echipa din Târgovişte este grea, dar şi pentru că doar noi avem de pierdut la acest meci”, spunea Ştefan Stoica. Partida, care se va juca sâmbătă de la ora 11.00 pe stadionul din Ştrand, trebuie să aibă un galop de sănătate pentru Inter a cărei conducere va fi atentă la rezultatele celorlalte echipe pretendente la promovare.

Revine atacantul Stoianof

Lungul şir al accidentărilor din tabăra Interului s-a mai estompat. Atacantul Ovidiu Stoianof va reveni, dacă nu printre titulari, măcar în partea a doua a meciului. Sunt în continuare indisponibili Mihai Răduţ şi Cătălin Lazăr. Răduţ are dureri la spate şi a început antrenamentele de recuperare, iar Cătălin Lazăr poartă încă acel corset de ghips care îi imobilizează clavicula. Nu va juca fiind în stare de suspendare pentru cumulul de cartonaşe galbene, Rareş Stan.

Preferă să joace la Mioveni

„F.C. Internaţional este o întreprindere privată. Când venim la întreprindere ne punem salopeta şi trecem la muncă. Faptul că ne aflăm pe locul doi, la patru puncte de locul trei, ne îndreptăţeşte să spunem că s-a muncit destul de bine până acum, şi avem şanse reale de promovare. Dacă noi am fi jucat meciurile de pe teren propriu la Curtea de Argeş, cu siguranţă că acum eram deja promovaţi”, mai spunea antrenorul Ştefan Stoica. În cazul în care Interul va promova în Liga lui Mitică, va disputa meciurile la Mioveni până ce va fi gata stadionul de la Curtea de Argeş.

Gazonul este impecabil!

Gazonul stadionului din oraşul Basarabilor este deja gata, firma lui Oprişan lăudându-se pe bună dreptate cu o lucrare de calitate, aşa cum a făcut pe toate stadioanele din ţară. Antrenorul secund Nicolae Ungureanu a inspectat miercuri gazonul stadionului de la Cuurtea de Argeş, după care a declarat uimit: „Este un gazon de vis, pe care multe echipe din prima Ligă nu-l au”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email