Fabrică nouă la Curtea de Argeș

Se pune piatra de temelie a noii fabrici Fuchs Condimente, o investiție de 14 milioane de euro

Pe 6 septembrie are loc la Curtea de Argeș un eveniment important pentru oraș – la Fuchs Condimente RO se pune temelia de începere a lucrărilor pentru extinderea fabricii. Investiția se ridică la 14 milioane de euro și are ca scop dublarea capacităților de producție în România, cu impact semnificativ în economia locală.

La acest eveniment au fost invitați reprezentanți ai oficialităților din Argeș, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Argeș și presa locală.

În 2021 Fuchs Condimente a împlinit  20 de ani de existență în România. Fabrica a fost înființată la Domnești, în 2001, dar s-a mutat la Curtea de Argeș în 2009. „E un an foarte important pentru noi, acesta în care sărbătorim 20 de ani. Cifra de afaceri a crescut continuu, în 2020 fiind de 25 de milioane de euro. Cota noastră de piață este de 36%, iar 20% din producție merge la export în 20 de ţări”, declara atunci directorul Fuchs, Uwe-Jens Karl, la o întâlnire a CCIA Argeș care a avut loc la sediul societății din Curtea de Argeș.

Fuchs România face parte din Grupul Fuchs, fondat în 1952 la Dissen în Germania de către Dieter Fuchs.

„Ca afacere de familie, internațională, simțim un angajament special față de utilizarea responsabilă și durabilă a resurselor. De la materia primă până la produsul finit și influențăm în mod activ calitatea de-a lungul întregului lanț de producție. Pentru clienții noștri din retail, industria hotelieră, gastronomie și catering sau industria alimentară, dezvoltăm soluții specifice acestora, precum și produse personalizate pentru fiecare nevoie”, este prezentarea societății pe site-ul propriu.

Grupul Fuchs este prezent la nivel internațional în 8 țări, pe 4 continente cu peste 2800 de angajați, iar principala preocupare este de a atinge cele mai înalte standarde de calitate, tehnologie și servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email