Fabrica lui Moş Crăciun este la Curtea de Argeş!

Fabrica lui Moş Crăciun funcţionează la Curtea de Argeş şi mii de copii din toată ţara au aflat asta. Copiii văd cum spiriduşii Moşului realizează globuleţele, şi apoi, printr-o magie, sunt poleite cu aur şi pietre nestemate.

Sute de copii vin din toată ţara zilnic la Curtea de Argeş la Argcoms, la fabrica lui Moş Crăciun, ca să vadă cu ochii lor cum sunt făcute globuleţele de către spiriduşii Moşului.

Copiii au aflat că după ce spiriduşii suflau în bucăţile de sticlă şi le transformau în globuleţe de forme diferite, acestea erau poleite cu praf de diamante de alte ajutoare ale Moşului.

Copiilor le-au plăcut globuleţele realizate la fabrica lui Moş Crăciun. „Sunt foarte frumoase, cele roşii şi cele albastre sunt cele mai frumoase”, ne-a mărturisit un puşti care venise de la Ploieşti ca să vadă cu ochii lui cum se fabrică globuleţele care se pun în bradul de Crăciun.

 

Din octombrie şi până în ajun de Crăciun fabrica Moşului e plină de copii, dornici să vadă cu ochii loc cum se fac acele globuri care le decorează atât de frumos pomul de Crăciun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email