Expoziţie inedită la Casa Norocea

Casa Norocea din municipiul nostru a găzduit, zilele trecute, vernisajul expoziţiei „Tineri în afirmare”, în cadrul căreia au expus mai mulţi elevi talentaţi de la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă”(C.N.V.V.) şi de la Şcoala Gimnazială „Armand Călinescu”. La eveniment au participat Gabriel Moisescu, reprezentantul Muzeului Municipal Curtea de Argeş, Ştefana Florea, director C.N.V.V., artista Yasmina Moscovici, numeroase cadre didactice, dar şi prietenii şi părinţii celor care au expus. „Pentru noi este o mare bucurie să ne întâlnim aici, la Casa Norocea, care este de fapt locul în care a creat un artist local, Dumitru Norocea. Este prima ediţie a acestui proiect intitulat „Tineri în afirmare”, unde mai mulţi tineri talentaţi şi-au prezentat lucrările. Toate picturile, fotografiile şi desenele sunt deosebite, iar elevii merită să fie felicitaţi pentru ceea ce au realizat”, a declarat Gabriel Moisescu.
Diplome de Excelenţă pentru elevi
La rândul său, Elena Uţă, profesor de desen la C.N.V.V., cea care a coordonat prima ediţie a expoziţiei „Tineri în afirmare”, a ţinut să le mulţumească tuturor celor prezenţi şi a promis că vor urma şi alte expoziţii de acest fel, prin care tinerii talentaţi din municipiul nostru vor fi promovaţi. „Vă mulţumesc tuturor pentru participare. Vreau să vă spun că cei care au expus astăzi sunt elevi deosebiţi, pe care îi apreciez şi îi respect. Toţi sunt foarte serioşi şi trebuie să recunosc că sunt şi foarte talentaţi, inteligenţi şi cu spirit de observaţie. Sunt mândră de ei şi sper ca în continuare să organizăm şi alte expoziţii de acest fel, prin intermediul cărora să putem promova tinerii”, a declarat Elena Uţă.
De asemenea, la finalul vernisajului au primit Diplome de Excelenţă toţi cei care şi-au prezentat lucrările în cadrul expoziţiei „Tineri în afirmare”, respectiv Eduard George Dumitru, Andrada Lăutărescu, Mihai Duminică, Paul Arsene, Alexandru Moraru, Eduard Gabriel Szmeteanca, Sorina Călinescu, Anelisa Dovleac, Elena Dinescu, Ana Maria Dicu, Laurenţiu Matei, toţi de la C.N.V.V., dar şi George Stoicescu, Ioan Preda, Alexandru Ambrinos şi Ionuţ Voicilă, de la Şcoala Gimnazială „Armand Călinescu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email