Expoziţie de artă abstractă la noul sediu al Muzeului Municipal

Sediul cel nou al Muzeului Municipal, lângă Şcoala Gimnazială „Carol I”, clădirea de pe strada Traian, găzduieşte în această perioadă o expoziţie de artă abstractă figurativă, după cum a denumtr-o autorea lucrărilor, Marilena Maria Lifoe. La vernisajul care a avut loc miercuri au fost prezenţi managerul Muzeului, Ştefan Dumitrache, artistul plastic Jean Duţă, precum şi alţi apropiaţi ai artistei.

„Mă bucur să avem alături de noi o concitadină, pe Marilena Maria Lifoe, care ne-a adus o expoziţie de artă abstractă figurativă, o artistă care perseverează în muncă, şi mă bucur că putem organiza astfel de evenimente în perioada aceasta, respectând toate regulile”, a spus managerul instituţiei gazdă. Jean Duţă a felicitat-o pe tânără pentru lucrările expuse şi a afirmat că „se vede cum progresează” în arta sa.

„Fiecare tablou are povestea lui, şi mă bucur că vin în faţa dvs. cu o expoziţie de artă abstractă figurativă”, a spus Marilena Maria Lifoe. Ea a spus pentru cei prezenţi câteva ceva despre sursa de inspiraţie pe care a avut-o pentru fiecare lucrare şi.

Expoziţia este deschisă la sediul Muzeului de la fostul Parchet, acolo unde Muzeul a primit de la Consiliul Local câteva încăperi pentru birouri şi depozite. Lucrările Marilenei Maria Lifoe pot fi admirate în holul de la intrare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email