Examinatori din Vâlcea vin la examenele pentru permis din Argeş

„În acest moment sunt multe nemulțumiri pentru că sunt argeșeni care așteaptă chiar și 3 luni să susțină proba practică a examenului pentru permisul de conducere. Situația este neplăcută și  lucrurile nu pot rămâne așa”, spune prefectul Radu Perianu.

„Este nevoie de personal la SPCRPCIV Argeș. 3 angajați sunt în concendiu de creștere și îngrijire copil. Un angajat este în concediu medical, de mai multe luni. 4 examinatori s-au mutat din unitate în ultimele 5 luni. Sunt drepturile angajaților și ele nu pot fi încălcate. Acum încercăm să venim cu soluții”, adaugă prefectul.

Astfel, au fost organizate concursuri pentru două posturi de agent de poliție, pe linia de examinare și un post de referent pe linia de înmatriculări şi se aşteaptă  validarea concursului. În plus,a fost detașat un examinator din Vâlcea, iar o echipă de cinci examinatori, tot de la Vâlcea,  va veni în Argeș începând cu această lună.

În vederea reducerii  timpului de așteptare până la proba practică, pe cât posibil, examinatorii lucrează câte o sâmbătă în fiecare lună.

„În ceea ce privește înmatriculările și preschimbarea permiselor, programarea se face rapid. Solicitanții pot ridica plăcuțele de înmatriculare și documentele în aceeași zi sau,cel târziu, a doua zi . Dovada înlocuitoare permisului se eliberează pe loc”, mai informează prefectul de Argeş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email