Evidenţa Populaţiei face angajări

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Curtea de Argeş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante, de referent de specialitate, gradul II.

Orice licenţiat al unei  facultăţi poate să se înscrie, condiţiile specifice pentru înscrierea la concurs fiind studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei contractuale – 6 luni; certificat, diplomă, adeverinţă de absolvire a unui curs de operare calculator. Interesant este că nu se precizează care trebuie să fie „specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei contractuale”, dar probabil că e doar o scăpare a anunţului…

Concursul se organizează după următorul calendar – 05 iunie 2018, ora 16.00, a fost data limită pentru depunerea dosarelor, pe  14 iunie 2018, ora 11.00, are loc proba scrisă, iar pe 18 iunie, la ora 11.00, este programat interviul.

Poate interesant este pentru cei care vor o slujbă călduţă la stat şi salariul pe care îl pot primi. Conform listei salariilor Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor pe luna martie, listă publicată pe site-ul Primăriei, un referent de specialitate, gradul II, cu studii superioare, a avut o leafă de 3330 lei. Acum, salariile sunt însă mai mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email