Evidenţa Populaţiei angajează un licenţiat care să verifice dacă faţa solicitantului e aceeaşi cu cea din buletin

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Populaţiei (SPCLEP) Curtea de Argeş a scos la concurs un post de inspector cu studii superioare, grad profesional asistent, iar doritorii pot să depună dosarele  de concurs până pe 11 noiembrie. Candidaţii trebuie să aibă diplomă de licenţă şi vechime de un an.

Atribuţiile prevăzute în fişa postului sunt multe – primeşte acte de la cetăţeni la ghişeu, participă la acţiuni, controale şi alte activităţi ordonate;  rezolvă orice probleme intervenite şi stabilite de şefii ierarhici;  efectueazä verificarea, cartarea si arhivarea cererilor de eliberare C.I. , a altor lucrări care se arhivează, precum şi de verificare a registrelor, etc.

Poate cea mai interesantă sarcină de serviciu pentru un licenţiat care se angajează la SPCLEP Curtea de Argeş este următoarea –  “verifică daca fizionomia solicitantului corespunde cu fotografia din actul de identitate prezentat sau din alt document emis de instituţii sau autorităţi publice (paşaport, permis de conducere, livret militar, legitimaţie de serviciu, diploma de absolvire a unei instituţii de învăţământ)”.

Postul poate fi interesant, având în vedere salariile de la Evidenţa Populaţiei. Spre exemplu, în luna septembrie, cel mai mic salariu al unui inspector de la SPCLEP a fost de 3690 lei brut, la care se adaugă norma de hrană, 374 lei pe lună, şi voucherul de vacanţă de 1450 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email