Eveniment caritabil în sprijinul copiilor cu autism

Asociația Autism și Terapii Complementare Curtea de Argeş organizează luni, 29 mai, primul eveniment caritabil din Curtea de Argeș în sprijinul copiilor cu autism, potrivit unui comunicat remis redacţiei. Vor susţine recitaluri cu acest prilej Maria Octavian (chitară), Bianca Popescu şi Andreea Voicu (muzică uşoară).

Evenimentul are loc începând de la ora 17:00 la Casa Armatei din Curtea de Argeș și are ca scop strângerea de fonduri pentru îmbunătățirea integrării copiilor cu autism în școlile de masă și în societate dar și de a le putea oferi orele de terapie necesare dezvoltării acestora. Este important că oamenii să știe că orice sumă contează. 

„Costul unei terapii pentru recuperarea unui copil este între 1.500 și 3.000 de lei/lună, iar imposibilitatea părinților de a acoperi lunar aceste costuri determină reducerea drastică, până la eliminare, a șanselor de dezvoltare și integrare ale copilului. Prin această acțiune ne dorim să redăm speranța micuților și astfel să putem continua programele de intervenție necesare”, se arată în comunicatul citat.

 

 Gina Grigorescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email