Eu, când vreau să joc, joc!

Aoleo, ce of, ce chin, ce jale a fost sâmbătă, în prima repriză pe stadionul „Nicolae Dobrin”… F.C. Argeş s-a chinuit 45 de minute cu o biată echipă deja retrogradată în Liga a III-a. A primit repede gol în minutul 5, Crişan trimite sub bară cu o l ovitură de cap de la 5 metri după un corner, şi apoi, timp de 40 de minute n-a reuşit decât să enerveze cele câteva sute de spectatori prezenţi la meci. Mai mult n-au putut, ori n-au vrut…

Adrian Voiculeţ number one!

Cristi Negru face o schimbare la pauză, Adrian Vioculeţ în locul lui Dănuţ Ivănică, şi „întoarce foaia” meciului. Începe iureşul la poarta bravului Constantinescu. În minutul 47, Iulian Tameş pătrunde pe dreapta şi centrează la fix pentru Voiculeţ care înscrie lejer: 1 – 1. Peste 9 minute, Adi Dulcea înscrie şi el cu un şut sănătos de la 8-9 metri şi aduce Argeşul în avantaj: 2 – 1.

Atunci când vor să joace, nimeni nu le stă în cale …

Arbitrul Bocăneală nu acordă penalty la un fault în careu asupra lui Elias Bazzi, în minutul 78, dar avea să se facă 3 – 1 în minutul 83. Dulcea primeşte un pas de la Beurean, driblează, pătrunde în careu şi îl lasă pe Voiculeţ „cu jokerul pe liber”, cum se spune, iar acesta face dubla urcând scorul la 3 – 1. „Creierul” de la mijlocul terenului de la F.C. Argeş, Iulian Tameş, nu se lasă mai prejos şi în minutul 86 reia din apropiere o centrare a puştiului Robert Beurean: 4 – 1 pentru F.C. Argeş. Cei care au deschis scorul l-au şi închis în minutul 90. Dîrvaru trece nestingherit prin apărarea Argeşului, îl driblează şi pe Boşneag, şi înscrie în poarta goală: 4 – 2.

Galeria Vulturilor, pro şi contra

În prima repriză, după ce Fortuna Covaci a deschis scorul, galeria Argeşului s-a dezlănţuit asupra echipei, dar şi a patronului Cornel Penescu prezent la meci. „Ruşine, ruşine să vă fie”, „Afară, afară din Trivale”, „Penescu, vinde echipa”, „Penescu, du-te lasă-ne”, a scandat  galeria. Nici conducerea clubului n-a scăpat de tirada suporterilor: „Demisia”, „Barbule (nn Cătălin Barbu, delegatul echipei care spune că este şi manager general al clubului), du-te, lasă-ne!”. În rest, inimoasa galerie şi-a făcut datoria încurajându-şi echipa în partea a doua a partidei, iar după golurile marcate de F.C. Argeş, i-au scandat numele lui Nicolae Dobrin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email