Emanuel Soare nu mai este prefect de Argeş

Vineri seara Emanuel Soare a fost eliberat din funcţia de prefect  al judeţului Argeş, iar Adrian Bughiu din cea de subprefect. Deocamdată, a fost numit subprefect  Cornelui Cârstea. Emanule Soare este candidatul PNL pentru preşedinţa Consiliului Judeţean.

„Sunt șase luni de când am depus jurământul pentru funcția de prefect al Argeșului, perioadă în care am încercat să apăr, cât am putut de bine, interesele argeșenilor. Sunt onorat că am lucrat în slujba dumneavoastră, a cetățenilor și a Guvernului Orban, în momente extrem de dificile, care ne-au pus la grea încercare priceperile, capacitatea de reacție și rezistența fizică și psihică. (…)

Am intrat în viața publică relativ recent, cu gândul de a contribui la schimbarea pe care foarte mulți ne-o doream, atât la nivelul administrației publice, cât și în clasa politică. Doresc să reprezint în continuare interesele dumneavoastră, ale argeșenilor, să contribui la revenirea economică a județului și să impun un alt stil de lucru în administrația publică (…)”, a transmis fostul prefect.

„Am fost onorat să fiu subprefect al Argeșului!!! Vreau să vă mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat din postura avută la Instituția Prefectului Argeș! Funcțiile, și în special cele publice nu sunt pe viață! Iată că astăzi a venit și momentul înlocuirii mele de la cârma Prefecturii Argeș!

O schimbare oarecum neașteptată și total neanunțată, pe care nu mi-am dorit-o. Dar pe care am acceptat-o cu demnitate, fără să am să-mi reproșez ceva, din punct de vedere profesional. Viața își urmează firul…

Nu sunt neapărat trist, dar nici nepăsător, mă simt mai degrabă împlinit. Și binecuvântat!”, a declarat şi fostul subprefect Adrian Bughiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email